– Har ikke temperamentsproblemer

Den tidligere fotballspilleren Rune Bratseth og keeperen Thomas Myhre kaller Åge Hareide både uspiselig og kynisk i biografien «Åge Hareide». Den er skrevet av tidligere fotballspiller og trener Arild Stavrum – Jeg føler ikke at jeg er slem, men at jeg stiller noen krav til omgivelsene. Som leder er det umulig at alle er happy, sier den tidligere landslagstreneren Åge Hareide som nå er trener i Danmark, til NRK Dagsrevyen.

Åge Hareide

Kulturstrøm

 • Norsk dokumentarfilm vann gjev pris

  Den norsk-iransk-sveitsiske dokumentarfilmen «Radiograph of a Family», regissert av Firouzeh Khosrovani, vann torsdag kveld hovudprisen på dokumentarfilmfestivalen IDFA i Amsterdam. Dokumentaren vann også prisen for best bruk av arkivmateriale.

 • Hessen får to Brageprisar

  Forfattar og biolog Dag O. Hessen får torsdag Brages heiderspris for 2020. Han får også Brageprisen for sakprosa for boka «Verden på vippepunktet», som tek for seg dagens situasjon knytt til klimaendringane og kva konsekvensane av dei kan bli.

  Dag. O Hessen med to Brageprisar.
  Foto: Linda Marie Vedeler / NRK
 • Får Brageprisen etter sin død

  Beate Grimsrud er torsdag kveld tildelt årets Bragepris posthumt for romanen «Jeg foreslår at vi våkner», ifølge NTB. Boka kom ut berre tre månader før forfattaren døydde 1. juli i år etter ei periode med sjukdom, berre 57 år gammal.