NRK Meny
Normal

3 år og Beatles-frelst

Hun er ikke Norges største Beatles-fan fysisk sett, men hun er trolig Norges yngste.

Lovise Hals - 3 år og Beatles-frelst
Foto: Lea Cossais / NRK

Hør: Lovise Hals og pappa Hans Petter Nilsen fra Trondheim

Lovise elsker The Beatles, og det er ingen tvil om at hun har blitt litt påvirket av pappan sin og Lovises interesse for The Beatles startet i følge pappa Hans Petter Nilsen med DVD-serien Beatles Antology for omtrent ett år siden.

- Hun fattet fort interesse for å se på konsertopptakene, og ble skikkelig forelsket både i lydene og bildene.

Heller Beatles enn Barne-TV

Lovise er ikke som alle andre 3-åringer. Hun vil nemlig mye heller se film om The Beatles enn Barne-TV, og selv om jenta er umettelig og kunne tenkt seg å se filmen flere daglig, har far og mor satt en grense på maks en gang om dagen.

Men det er ikke bare film som er interessant. Faren til Louise har mange bøker om The Beatles, og treåringen synes det er veldig spennende at pappa forteller.

Lovises favorittlåt med The Beatles er "Baby's in Black".

Hør Lovise synge og fortelle om The Beatles: Lovise Hals og pappa Hans Petter Nilsen fra Trondheim

Kulturstrøm

 • Bekreftet som ny Bond-regissør

  – Vi er glade for å kunngjøre at den eksepsjonelt talentfulle Danny Boyle vil lede Daniel Craig i sin femte film som James Bond, sier Michael G Wilson og Barbara Broccoli fra EON Productions i en uttalelse til The Guardian. Boyle har tidligere vunnet en Oscar for filmen «Slumdog Millionaire».

  Video Filmbonanza; - Dette er ikke en horrorfilm
  Foto: Nyhetsspiller
 • Vakkert med Susanna

  Lyst til å høre noe fint? Sjekk denne videoen med Susanna Wallumrød og hennes band, live i NRK Radio. Musikken er fra hennes nye plate «Go Dig My Grave».

 • Vil følge med bokbransjens kanaler

  Kulturminister Trine Skei Grande mener det er viktig å følge mer med på utviklingen av bokbransjens salgskanaler fremover. Hun er kritisk til at forlaget Cappelen Damm har en overvekt av egne boktitler i tre av sine salgskanaler, deriblant Storytel med 80 prosent av boktitler fra samme forlag, skriver Klassekampen. I en e-post til avisen skriver hun at bokbransjen ikke bare skal ha rettigheter, men også plikter.

  Trine Skei Grande
  Foto: Anne Liv Ekroll / NRK