Hopp til innhold

- Gøy å ta rotta på de andre deltakerne!

Daniel Franck lå syltynt an, men gruste de andre deltakerne under siste øvelse i kveldens episode av «Mesternes Mester». - Dritkult, synes energibunten.

Daniel Franck
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Klikk på bildet for å se Daniel Franck fortelle om hvordan det føltes å slå de andre deltakerne under siste øvelse i kveldens epsiode av «Mesternes Mester»!

I kveld var det sesongpremiere på «Mesternes Mester», hvor norske idrettslegender skal måle krefter for å finne ut hvem som er den aller beste på tvers av sportsgrener .

Det ble ingen myk start for deltakerne, som måtte konkurrere i tre knalltøffe øvelser: Gripekraft, kulestøt og bakkeløp.

(Saken fortsetter under bildet)

Mesternes mester

Elleve levende idrettslegender skal kjempe mot hverandre i 'Mesternes Mester'.

Foto: Mattis Koppang, Rubicon

Snowboardesset Daniel Franck (35), som ble diskvalifisert etter å ha tråkket på streken under kulestøt-utfordringen, demonstrerte en allsidig fysikk da han sprang fra alle sammen under den beintøffe bakkeløp-øvelsen.

Spreke langrennsløpere som Anette Bøe, Brit Pettersen og Bjarte Engen Vik måtte alle se seg slått av den lille raketten fra Romerike. Det er han godt fornøyd med.

– Ingen hadde trodd at jeg skulle gjøre det bra i løping! Det var skikkelig deilig å ta rotta på de som har drevet utholdehet i alle år, sier en sprudlende Daniel Franck til NRK.no.

Andrine Flemmen: - Jeg kunne hengt der lenger!

Eks-alpinistdronning Andrine Flemmen (35) imponerte i alle tre øvelser og ble best i sammendraget.

(Saken fortsetter under bildet)

Andrine Flemmen

Andrine Flemmen var i strålende humør under førpremieren på 'Mesternes Mester'.

Foto: Line Snekvik/NRK

I første øvelse, hvor deltakerne skulle henge lengst mulig etter armene fra ei påle ute i sjøen, var Andrine den siste som slapp taket og plasket nedi vannet.

– Jeg kunne nok ha holdt ut lenger! Men etter at alle de andre hadde falt i vannet, var det jo ikke noen grunn til at jeg skulle henge der lenger. Da var det bare å slippe taket, ler den råsterke romsdalingen.

Per Egil Ahlsen: - Måtte hente fram konkurranseinstinktet

Fotballveteran Per Egil Ahlsen kom dårligst ut i kveldens «Mesternes»-episode, men slapp å forlate konkurransen etter å ha bestått «natt-testen».

(Saken fortsetter under bildet)

Per Egil Ahlsen og Brit Pettersen

Per Egil Ahlsen måtte hente fram konkurranseinstinktet under oppholdet på Malta. Her sammen med langrennsfantasten Brit Pettersen.

Foto: Line Snekvik

–Jeg merket tidlig at Jim «Jimmer'n» Marthinsen og jeg hadde et annet utgangspunkt enn de som har drevet med individuell idrett. Vi har bakgrunn fra lagidrett, og er vant til å kunne støtte oss på andre. Jeg måtte lære meg å hente fram konkurranseinstinktet, forteller Ahlsen til NRK.no

Jimmer'n: - Her får jeg ingenting gratis

Eks-hockeyspiller Jim «Jimmer'n» Marthinsen forteller at han la seg i hardtrening før innspillingen på Malta:

– Da jeg så de andre deltakerne, tenkte jeg at «her får jeg ingenting gratis». Både før jeg reiste ned og underveis trente jeg mye. Jeg har jo litt flere kilo å dra på enn mange av de andre, noe som kan være en ulempe. Men målet mitt var å henge på så lenge som mulig. Ikke ryke ut med én gang, smiler «Jimmer'n» lurt.

Klarer hockeylegenden å henge med videre i «Mesternes Mester»? Følg med på NRK1 neste lørdag!

Jim «Jimmer'n» Marthinsen

Jim «Jimmer'n» Marthinsen la seg i hardtrening før innspillingen av 'Mesternes Mester' på Malta.

Foto: Line Snekvik/NRK

Kulturstrøm

  • Låter fra Universal Music på vei tilbake til TikTok

    Musikk fra Universal Music vil igjen bli tilgjengelig på videoplattformen TikTok, melder partene i en pressemelding.

    Det skjer etter at partene har blitt enige om en ny lisensavtale.

    Universal Musics musikk har vært borte fra TikTok siden 1. februar i år.

    Universal Music mente den gang at TikTok forsøkte å bygge en musikkbasert virksomhet uten rettferdig betaling for musikken.

  • Gitarlegenden Duane Eddy er død

    Eddy døde av kreft på sykehuset Williamson Health, opplyser kona Deed Abbate, ifølge nyhetsbyrået AP.

    Duane Eddy var født i delstaten New York, men bodde i Arizona da han fikk sitt store gjennombrudd med låten «Rebel-'Rouser» i 1958. Han ble også kjent for blant annet «Because They're Young» og sin versjon av Henry Mancinis «Peter Gunn».

    Eddy betegnes som en av rockehistoriens mest innflytelsesrike instrumentalister og var en stor inspirasjonskilde for artister som George Harrison, Bruce Springsteen og John Fogerty, skriver Guitar World.

    (NTB)

    Duane Eddy under Stagecoach Music Festival i Indio i California i 2014.
    Foto: AP
  • Fausa og Antonsen til scenen sammen

    Atle Antonsen, Trond Fausa og Vidar Magnussen er blant skuespillerne som er klare for komedien «Peter Pan går til helvete» på Chateau Neuf i januar 2025.

    Ifølge en pressemelding blir oppsetningen den første norske versjonen av «Peter Pan Goes Wrong», som er spilt på Broadway og West End tidligere.

    Kim Haugen skal regissere og Bjarte Hjelmeland er produsent, og også Siw Anita Andersen, Nils-Ingar Aadne, Kristine Grændsen, Jan Martin Johnsen, Modou Bah og Tiril Heide-Steen står på rollelisten.

    Lena Kristin Ellingsen og Trond Fausa Aurvag på «Oppenheimer»-premiere i London i 2023.
    Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP