Ceviche fra Colombia I samarbeid med Det norske kokkelandslaget byr TV-aksjonen på en spennende fiskerett fra Colombia – med en norsk vri! Ceviche er ikke en oppskrift, men heller en metode å tilberede rå fisk og skalldyr på. Man marinerer rå fisk eller skalldyr i syra, og dette får proteinene til å koagulere i fisken slik at den faktisk blir kokt.
Tikka masala med nan-brød fra Pakistan I samarbeid med Det norske kokkelandslaget bød TV-aksjonen 2017 på den kjente og kjære pakistanske retten tikka masala – med en norsk vri! Her får du en deilig, kremet rett med godt brød til.
Meniyong fra Mali I samarbeid med Det norske kokkelandslaget byr TV-aksjonen på deilige kjeks fra Mali – med en norsk vri! Disse sesam- og honningkjeksene stilner sukkersuget og er fine å ha med på tur.
Falafel fra Sør-Sudan I samarbeid med Det norske kokkelandslaget byr TV-aksjonen på en falafel fra Sør-Sudan – med en norsk vri! Disse deilige kikert-bollene kan brukes i salat, i pitabrød eller spises akkurat som de er.
Hummus fra Syria I samarbeid med Det norske kokkelandslaget bød TV-aksjonen i 2017 på silkemyk hummus fra Syria – med en norsk vri! Denne retten serveres både som dipp, pålegg og som forrett.