Siste nytt

  • Mulig promillekjøring i Hemne

    Etter tips om promillkjøring på Kyrksæterøra har to politipatruljer kjørt etter sjåføren som mistenkes berusa. – Tipseren har kjørt bak den mistenkte og meldt posisjoner. Fører og bil undersøkes, sier politiets operasjonsleder til NRK.

  • Stoppa sjåfør i hasjrus

    En mann i tjueåra ble stoppa på Bårdshaug i Orkdal etter å ha kjørt bil i rusa tilstand, melder politiet i Sør-Trøndelag på Twitter. Mannen innrømte å ha røyka hasj, og politiet fant brukerutstyr i mannens bil.

  • Overstadig beruselse

    I to uavhengige hendelser natt til torsdag fant politiet i Sør-Trøndelag sovende overstadig berusede menn. Den ene ble funnet i et busskur i Skjetnemarka og kjørt hjem av patruljen, mens den andre ble vekket av politiet på et spisested i Trondheim-sentrum.

Multimedia

Ordfører i Bjugn, Arnfinn Astad, var sentral i den opprivende prosessen som endte med folke-nei til å slå seg sammen med naboene på Ørland. I høst gir 76-åringen seg, etter 15 sammenhengende år som øverste politiker.

Ordfører i Bjugn, Arnfinn Astad, gir seg som øverste politiker til høsten.

Det skal være mer næringsrikt og bedre for magen..nei det er ikke noe helt nytt snarere en god gammeldags oppskrift

Gammeldags oppskrift, bra for magen

9 april 1940 okkupertte tyskerne Norge. Et trondheimsselskap, ti millioner kroner og 600 statister sørger nå for en ny dokumentar, der hemmeligholdt informasjon om felttoget for 74 år siden kommer frem

Dokumentarinnspilling i Trøndelag

Trøndelagsbilder på kart

Agdenes fyr - Foto: Gerdine Selbekk /
Foto: Gerdine Selbekk

Se bilder fra hele Trøndelag

Opphavsrett NRK © 2014

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen

Nettsjef: Frank Gander (konst.)