Med variasjon i smak og råvarer kan alle glede seg over det som blir servert på festen. Mats Paulsen har kjøpt inn gode pølser, skinke og oster. Han serverer godt brød og har laget et par sauser selv.
Ostene er tre forskjellige som kommer fra hvert sitt land. Gruyère er en fast ost som lages av kumelk og er fra Sveits, manchego er saueost fra Spania og brie en hvitmuggost laget av kumelk fra Frankrike.
Mats laget en spansk omelett, tortilla, som tilbehør til gravlaksen.
- Oppskrift:
Gode og raske salater
- Oppskrift:
- Oppskrift:
Små tomater, sylteagurk, nøtter, fruktsalat, selleri og litt honning er godt tilbehør og fin pynt på koldtbordet.
Hjemmelagde sauser
- Oppskrift:
- Oppskrift:
Søtt til slutt
Lag dessert i små glass eller kopper. Det er ikke så mye som skal til, men alle liker en søt avslutning på måltidet.
- Oppskrift:
Vi har flere oppskrifter fra Mats Paulsen som kan passe på koldtbordet.
- Oppskrift:
- Oppskrift: