Slik gjør du
Gulrotkake
Sett ovnen på 175 °C.
Visp egg og sukker hvitt og luftig.
Bland alle de tørre ingrediensene. Bland de tørre ingrediensene, oljen og de finrevne gulrøttene i røren.
Hell røren i en smurt og strødd form, ca. 20 cm i diameter. Stekes i den nedre delen av ovnen i ca. 45 minutter.
Ta kaken ut av formen og la den avkjøles.
Hvis du vil pynte kaken på samme måten som ble gjort i programmet, gå videre til sparkling av kaken. Hvis ikke går du rett på frostingen.
Frosting
Visp smør, vaniljesukker, melis og kremost til en jevn krem. Bre kremen utover kaken, pynt etter ønske.
Smørkrem til sparkling av kaken
(nok til en kake på 20-22 cm i diameter)
Visp smør, melis og vaniljesukker. Tilsett kokende vann for å gjøre kremen smidigere. Visp enda noen minutter til en jevn krem.
Tips
- Se også: Marsipanlokk à la Tove Strömsholm
- Se også: Å pynte kake à la Tove Strömsholm
- Se også: Toves cupcaketips