Gulrotkake Å dekorere kaker er spennende. En god kake å arbeide med er Tove Strömsholms gulrotkake. Her er oppskriften på kaken, frosting og smørkrem til sparkling.
Å pynte kake à la Tove Strömsholm Når kaken er bakt og dekket med et fint marsipanlokk. Da er det klart for pynting. Tove Strömsholm viser deg hvordan.
Marsipanlokk à la Tove Strömsholm Steg for steg viser Tove Strömsholm deg hvordan du dekker kaken med marpsipanlokk eller sukkerpasta.
Toves cupcaketips Tove Strömsholm besøker kjøkkenet på Strömsö og lager cupcakes med flott pynt. Her er hennes gode råd.
Brownie cupcakes med sjokoladefrosting Cupcakes har vært moderne en god stund, og det er ikke noe som er bedre enn å lage dem selv. Og så pynte dem med fristende sjokoladefrosting.
Når du vil invitere til helgebrunsj Brunsj er laget for å nytes en lang og avslappet formiddag i selskap med andre. Her skal man sitte lenge til bords. Av Kristin Eriksen
Nigellas meatzza Dette kan minne om pizza, men har kjøttdeig i bunn i stedet for deig av hvetemel. Hvis du erstatter brødrasp med glutenfrie havregryn, får du et glutenfritt alternativ.
Suksessterte Suksessterten ser imponerende ut med tre lag mandelbunn, tre lag gul krem og sjokoladeglasur på toppen. Marit Hegle tar deg gjennom oppskriften steg for steg.
Bestefars bankekjøtt Når kjøttet skal koke lenge blir det en typisk søndagsmiddag. Lise Finckenhagen serverer bestefars bankekjøtt med gulrøtter, purre og potetstappe.
Eltefritt frokostbrød Bland sammen brøddeigen om kvelden. La den stå under plast til neste morgen. Stek brødet og du har ferskt brød til frokosten.
Spagetti bolognese Denne klassikeren har mange varianter. Det sies at sausen har sitt opphav i nærheten av Bologna. En italiensk ragù, eller kjøttsaus, skal koke lenge. Da blir den best.