Vinn et reinskinn!

Kle deg ut som et dyr på vidda, send oss et bilde og vinn et vaskekte reinskinn.

NRKs Håvard Gulldahl tolker lemen på vidda

NRKs reporter Håvard Gulldahl gir sin tolkning av hvordan et lemen på vidda ser ut. Send oss ditt bidrag og vinn et reinskinn!

Foto: Tore Meek / NRK

Kilde: NRK

I forbindelse med TV-serien Reinlykke  arangerer vi den offisielle fotokonkurransen "Reinskinn 2008".

Kle deg ut som et dyr du liker, plassere deg selv i landskap du mener passer inn under begrepet vidde, ta et bilde og send det til oss.

Det beste bidraget vinner et vaskekte reinskinn i høyeste kvalitet, direkte importert fra Karasjok i Finnmark.

Det dårligste bildet får også premie, men hva det blir er hemmelig.

Send ditt bidrag til: reinlykke@nrk.no

Slipp dine dyriske sanser løs og oppdag "natur"-fotografen i deg. Alt er lov, så lenge det er innenfor de moralske lover du måtte føle deg bundet av.

Fotofikling er selvsagt tillatt. Det eneste vi krever er at det er du som har tatt bildet og at du har på deg klær/pels o.l.

Bidragene legges ut i eget galleri på denne siden. Vinneren kåres fredag 22. februar.

Flere kulturnyheter

KULTURFORSKJELLER: Kartet viser hvor stor prosentvis økning kommunenes driftsutgifter til kultur- og idrettsbygg har vært fra 2008 til 2014. Fylker i lilla har hatt en økning på over 150 prosent, mens gule fylker har hatt en økning på under 50 prosent. (For Oslo har vi tatt utgangspunkt i 2009-tall på grunn av mangelfulle 2008-tall.)

Her har utgiftene til kulturbygg økt mest

Mens kommunene kutter i det kulturelle basistilbudet, har driftsutgiftene til kulturbygg eksplodert de siste årene. Her kan du se hvor i landet veksten har vært størst.

Les saken