Hopp til innhold

Nyhetsbrev fra På dansefot

Bli oppdatert på siste nytt fra På dansefot. Gjennom dette tilbudet får du ukentlige, gratis e-poster med siste nytt fra På dansefot.

Nyhetsbrev På dansefot

Nyhetsbrev På dansefot

Bli oppdatert på siste nytt fra på dansefot. Gjennom dette tilbudet får du ukentlige, gratis e-poster med siste nytt fra På dansefot. Noen ganger følger det også med en konkurranse i nyhetsbrevet. Det gjorde det sist uke, og denne uka vil det også bli konkurranse med musikalske premier. Nyhetsbrevet blir sendt direkte til din e-postadresse.

Som abonnent på vårt nyhetsbrev holder du deg raskt og godt informert som det som foregår i dansebandverden.

Lett å melde seg av og på

Du melder deg på nyhetsbrevet fra NRK På dansefot ved å fylle ut e-postadressen din i feltet under og trykke på "Meld meg på"-knappen.

Hvis du ønsker å melde deg av nyhetsbrevet finner du informasjon om hvordan du gjør dette nederst i hvert eneste nyhetsbrev.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Vi misbruker ikke e-postadressen din!

Når du abonnerer på nyhetsbrevet blir e-postadressen din lagret hos NRK. Du vil ikke motta annen e-post fra oss og vi vil heller ikke videreformidle adressen din til andre.

Hvis du melder deg av nyhetsbrevet fra På dansefot blir adressen din slettet fra registrene våre.

Kulturstrøm

  • Norsk politi er på plass i Malmö – kjem frå Oslo Politidistrikt

    Eurovision-veka i Malmö er i gang, og norsk politi er på plass.

    Politidirektoratet vil ikkje seie kor mange frå norsk politi som skal hjelpe svensk politi.

    – Vi går ikkje ut med det eksakte talet på personar som skal delta, men kan stadfeste at personellet kjem frå Oslo Politidistrikt som har god kompetanse på denne typen oppdrag, skriv seksjonssjef Torgeir Haugen i ein e-post til NRK.

    I Sverige er arrangementet sett på som ein «nationell särskild händelse», som betyr eit stort politioppbod frå heile Sverige og nabolanda.

    Det er vente store demonstrasjonar i byen denne veka.

  • Nintendo varsler ny konsoll i år

    Det japanske spillselskapet Nintendo varsler at arvtakeren til deres spillkonsoll Switch vil bli presentert innen utgangen av selskapets regnskapsår, melder nyhetsbyrået AFP.

    Nintendo Switch er selskapets mestselgende konsoll noensinne. I desember 2023 var det solgt 139 millioner eksemplarer på verdensbasis.