Eliteserien 2020

 • Glimt-trenaren sa nei til VIF

  Bodø/Glimts trenar Kjetil Knutsen har takka nei til trenartilbod frå Vålerenga, skriv VG.

  Oslo-klubben er på trenarjakt etter at Ronny Deila slutta tidlegare denne månaden, og spurde Knutsen denne veka om han var interessert.

  Men det var han ikkje, får VG stadfesta frå klubben. Knutsen leia Bodø/Glimt til sølv i serien i fjor, klubbens første medalje sidan 2003.

  Kjetil Knutsen
  Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
 • U21-landslagsspiller klar for FKH

  Ulrik Fredriksen går fra Sogndal til Haugesund, skriver FKH på sine hjemmesider. U21-landslagsspilleren har signert en kontrakt som strekker seg ut sesongen 2023. – Ulrik er en spiller som har tatt veldig store steg de siste årene og etablert seg i midtforsvaret på det norske U21-landslaget. Han er en allsidig spiller, men vi ønsker å dyrke Ulrik som midtstopper og mener at det er der han har det største potensialet, sier sportslig leder i klubben Eirik Opedal.

  Ulrik Fredriksen er klar for Haugesund
  Foto: FK Haugesund
 • Stahre presentert i Sarpsborg

  Mikael Stahre møtte pressen som ny trener i Sarpsborg 08 mandag. Stahre har lang fartstid som trener og er mest kjent for å ha ført AIK til serie- og cupgull. Svensken forteller at han har fulgt klubben over tid. – Dette er en klubb som vil noe, som vil framover, som jobber hardt og setter de idrettslige vurderingene og lagarbeid høyt, sier han.

  Mikael Stahre
  Foto: Thomas Johansson/TT / Thomas Johansson/TT

Siste nytt

 • Kroatia klar for EM-semifinale

  Kroatia er klar for semifinale i håndball-EM før de to siste kampene i hovedrunden. Lørdagens 25-24-seier over Tyskland sørget for det. Kroatia og Spania topper tabellen i gruppe I med full pott, seks poeng hver. De er fire foran de nærmeste rivalene, og ettersom kroatene har slått alle de tre lagene som teoretisk kan innhente dem er laget allerede klart for semifinale. (NTB)

  Austria Handball European Championship
  Foto: Ronald Zak / AP
 • Hayden senket Chelsea på overtid

  Isaac Haydens scoring i fjerde overtidsminutt ga Newcastle 1-0-seier over Chelsea i Premier League lørdag og løsnet gjestenes grep om 4.-plassen.

  Tottenham avga poeng mot Watford tidligere lørdag, mens Manchester United møter tilsynelatende ustoppelige Liverpool søndag.

  Chelsea øynet dermed en mulighet til å stramme grepet om plasseringen som gir mesterligaspill. Frank Lampards menn maktet imidlertid aldri å bryte ned et hardt kjempende hjemmelag, og i stedet forsvant også det ene poenget da Hayden scoret 20 sekunder før tilleggstiden var ute.(NTB)

  Premier League - Newcastle United v Chelsea
  Foto: Lee Smith / Reuters
 • Vant sprintgull i ungdoms-OL

  Nikolai Holmboe tok en klar seier i mennenes langrenssprint i fri teknikk i ungdoms-OL i Lausanne lørdag. Sprint var den første langrennsøvelsen i lekene.

  17-åringen fra Bærums Verk og Hauger seiret foran svenskene Edvin Anger og Albin Åström. Han var best også i kvalifiseringen. Der var tvillingbroren Aleksander Holmboe nest best, men han nådde ikke opp i finalen og endte på sjetteplass.

  Nikolai Holmboe
  Foto: Joel Marklund for OIS / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal