Kevin André (22) er rapperen som ikke bare digger rapp

Tanaværingen Kevin André Boine er klar for semifinalen i Norske Talenter med sin samiske rapp, men er ikke bare opptatt av hiphop.

Kevin André Boine

Denne selfien tok Kevin André Boine i forbindelse med audition til TV 2s Norske Talenter.

Foto: Kevin André Boine / Selfie

Semifinalen sendes direkte på fredag 16. oktober på TV 2. Kevin André sier han gleder seg.

– Jeg synes det er fantastisk morsomt å få være med på dette. Nå gleder jeg meg stort til semifinalen. Det er jo bar to uker til det skjer og da blir det bånn gass, lover den unge samiske rapperen.

Tror du at du har sjans til å nå helt til finalen og vinne?

– Det tør jeg nesten ikke å tenke på. Det er egentlig vanskelig å vurdere sjansene mine i semifinalen, fordi jeg ikke vet hvem andre som er i min gruppe. Det er uansett publikum som bestemmer det og om de vil ha meg med videre, sier Kevin André ydmykt.

Han sier at Norske Talenter så langt har vært en spennende reise.

– Det viktigste har vært at jeg har fått mer selvtillit når det gjelder å stå på en scene og jobbe med musikk. Det å være med i et program der det er fire kvalifiserte dommere som gir deg god feedback og sender deg videre, gjør at du får mer troen på deg selv. Det viser at jeg ikke er helt på multebærtur, forklarer Kevin André.

– Artig å leke med ord

Om seg selv forteller 22-åringen at han er en gutt som opprinnelig kommer fra Tana i Finnmark, har bodd i Karasjok og for tiden bor i Stord på Vestlandet.

Der jobber han som sveiselærling i Kværner Stord.

– Jeg er en person som ikke klarer å sitte stille. Det må alltid skje noe rundt meg, forteller Kevin André.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Kevin André Boine sammen med andre rappere

Rappere i TV 2 studio Nydalen med Nick Sharma, Kevin Andrè Boine, Omar Khalayli, Anders Petterøe og Andrew De Ripper.

Foto: Privat

Om musikken sin sier han dette:

– Da jeg begynte med musikk, var det veldig lett å begynne med rapp. Etter det ble det bare til at det er veldig morsomt. Jeg liker å leke med ord og å utfordre meg selv, forteller Kevin André.

Hvordan musikalske forbilder har du?

– Jeg har egentlig ikke så mange musikalske forbilder. Jeg er egentlig ikke bare et hiphop-menneske. Jeg lytter ikke bare til rapp når jeg selv sitter og hører på musikk. Da lytter jeg også til country, Felgen Orkester (gruppe fra Karasjok) og alt annet enn rapp, opplyser Kevin André Boine.

Til seerne av Norske Talenter har han denne oppfordringen:

– Jeg håper at folk stemmer meg videre.