NRK Meny
Normal

Ailo Gaup programleder igjen

Den tidligere verdensmesteren skal til høsten lede et program basert på slit, stress og råskap.

Råskapailogaup

Dette er gjengen som Ailo Gaup skal være programleder for i høst.

Foto: TV#

Og navnet på TV3-serien er også døpt, passende nok, «Råskap».

– «Råskap» skiller seg ut fra liknende konsepter ved at vi er ute etter å få deltakerne til å hente ut sin indre råskap. Vi skal bli vitne til en gjeng med mennesker som presser seg fysisk og psykisk, så hardt og brutalt at seerne omtrent får blod, svette og tårer sprutende ut av TV-skjermen til høsten, sier pressekontakt Andreas Framnes om programmet til VG.

På TV3.no skriver de følgende om programmet:

«Vi er vant til å se idrettsutøverne briljere i sin egen idrettsgren, men gjennom programserien skal vi få se hvordan en vinnerskalle fungerer når den utsettes for ekstrem anstrengelse over tid. Deltakerne må hente frem sin indre råskap - her finnes det ingen snarveier, kun ekte vilje og ekte smerte.»

Fotomontasje: Ailo Gaup

Ailo Gaup er tidligere verdensmester i Freestyle Motorcross.

Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Gjort det før

Det er ikke første gang Ailo, som vokste opp i Máze, skal stå foran kameraene som programleder. For to år siden debuterte han som programleder i «Norges tøffeste», som ble sendt på NRK3.

Og Ailo kan vel også selv trygt kalles som en av Norges tøffeste. Han er mest kjent for sine spektakulære hopp på motorsykkelen som den tidligere verdensmesteren i Freestyle Motorcross.

I 2003 var Ailo Gaup en av de første i verden som utførte ein baklengs salto med motorsykkel. Han har også vunnet flere verdenscuper og verdensmesterskap og samtlige norgesmesterskap som har vært arrangert i Freestyle Motocross.

Deltakerne som skal delta i serien er Johan Remen Evensen, Kai Robin Havnaa, Andreas Ygre Wiig, Vibeke Skofterud, Kari Mette Johansen, Magnus Moan, Aleksander Bonsaksen, Thomas Myhre, Sara Nordenstam, Tiril Sjåstad Christiansen, Hedda Berntsen og Thea Næss.