NRK Østlandssendingen – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Vekter ble slått i Lillestrøm

  Politiet har kontroll på en lokal mann i 30-årene. Han anmeldes og bortvises fra Lillestrøm sentrum. Vekteren gjenkjente mannen fra et tyveri som skjedde for et par dager siden. Vekteren ble ikke fysisk skadet, skriver politiet på Twitter.

 • Bil kjørte i lyktestolpe

  En strømkabel falt ned i forbindelse med hendelsen på RV120 på Kjeller. Kabelen er nå kappet. Nødetatene dirigerer trafikken forbi stedet, skriver politiet på Twitter.

 • Sklia i Frognerbadet godkjent

  Oslo kommune har omsider fått godkjent den nye sklia i Frognerbadet. Statens jernbanetilsyn har gitt driftstillatelse på sklia, som har kostet 23,1 millioner kroner. Sklia åpner for publikum på mandag morgen, ifølge Oslo kommune.

 • Oslo på topp-ti-liste

  Oslo er blant verdens mest populære cruise-destinasjoner. Det er Cruise Critics årlige bruker-kåring som har plassert Oslo på topp-ti listen, skriver VG. Også Flåm, Eidsfjord og Geiranger med på listen over populære destinasjoner.

 • Dårlig oppførsel blir dyrere

  Nå blir det dyrere å oppføre seg dårlige på byen, og bøtene er nå samkjørt i de fem store politidistriktene. Såkalt «bølleoppførsel» på byen vil nå koste deg 10.000 kroner, en økning på 2.000 kroner fra tidligere bøtesatser, skriver Romerikes Blad.