NRK Østlandssendingen – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Ingen økning i eiendomsskatten

  Det blir ingen økning i eiendomsskatten for innbyggere i den nye Lillestrøm kommune, skriver RB. Det har vært foreslått at skattetrykket på boliger i Skedsmo skulle øke, men politikerne valgte enstemmig å beholde nivået på dagens såkalte bunnfradrag.

 • Keita rekker Stabæks skjebnekamp

  Stabæk regner med å ha Aboubakar Keita klar til nedrykksduellen med Strømsgodset i siste serierunde 24. november ifølge Eurosport.

  Keita, som er innleid fra FC København, måtte sist søndag gå av banen med en vond ankel tidlig i andre omgang mot Odd.

  Eliteserien fotball 2018: Odd - Stabæk (0-3).
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
 • Spiller på Nobels Fredsfest

  Musikk-trioen ISÁK med Ella Marie Hætte Isaksen i spissen spiller på Nobels Fredsfest den 9. desember, det offentliggjør gruppen på Facebook.

  Ella Marie i Studio Sápmi
  Foto: Tanja Linnea Eriksen Norbye / NRK
 • Politibetjent utsett for vald

  Ein kvinneleg politibetjent vart utsett for vald då ho prøvde å stanse ein slåstkamp mellom elevar på Lambertseter skule i Oslo. Ifølgje Dagbladet vart ho tatt kvelartak på. Tre elevar er mistenkte i saka, og dei tre er tatt inn til avhøyr.

 • Kjørt til sykehus

  Begge førerne av bilene som var involvert i front mot front-kollisjonen i Nes er tatt hånd om av ambulansepersonell og kjørt til sykehus. En av bilene skal ha kommet over i motsatt kjørefelt rett før sammenstøtet, skriver politiet på Twitter.