NRK Østlandssendingen – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Savnet mann funnet

  Den tidligere savnede mannen er nå funnet i god behold, skriver politiet på Twitter. Mannen var savnet i Østensjø-området siden 14- tiden i går.

 • Akershus-representant ny AUF-leder

  Landsmøtet i AUF følger etter alt å dømme valgkomiteens innstilling, og velger ifølge NTB Ina Rangønes Libak som ny leder. Hun er i dag nestleder i AUF og representant i Akershus fylkesting. Hun overlevde terrorangrepet på Utøya 22. juli 2011.

  Ina Libak
  Foto: Terje Pedersen / NPK
 • Ber presidentskapen politimelde

  Rødt-leiar Bjørnar Moxnes ber presidentskapen på Stortinget om å politimelde Mazyar Keshvari (Frp), som har fått pengar utbetalt gjennom fiktive reiserekningar. Han meiner at det er presidentskapen som er dei rette til å melde det til politiet.

 • Politiøvelse på Mortensrud

  Væpnet politi blir å se på Mortensrud i dag, som en del av en øvelse. Ifølge operasjonsleder Vidar Pedersen øver de på alvorlige hendelser, for eksempel skyteepisoder. Slike øvelser holdes jevnlig, på forskjellige steder rundt om i byen.

  Laster Twitter-innhold
 • Gjenger rekrutterer på Tøyen

  Ungdommer på Tøyen blir rekruttert til gjenger, sier ungdomsarbeider Mohamed Fariss. Ifølge ham oppsøker gjengmedlemmer ungdommene ute om kveldene. Politiet bekrefter at det er utfordringer knyttet til at Tøyen-ungdom rekrutteres til kriminalitet.

  Mohamed Fariss
  Foto: Stephan Reis / NRK