NRK Oslo og Viken – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Midlertidig bevæpning forlenges

  Politidirektoratet har fått samtykke fra Justis- og beredskapsdepartementet til å forlenge midlertidig bevæpning av politiet for en periode på inntil åtte uker. Det melder politiet i en pressemelding. Politiet er midlertidig bevæpnet på bakgrunn av PST sin vurdering om at terrortrusselen fra ekstrem islamisme er skjerpet.

 • Varetektsfengsling i fire nye uker

  Sønnen til Tor Kjærvik er varetektsfengslet i fire nye uker. Den 36 år gamle mannen er siktet for å ha drept faren på Røa i Oslo i april. Den siktedes forsvarer sa tirsdag til NTB at sønnen ville begjære seg løslatt under fengslingsmøtet.

 • Tilkallingsliste for vaksinering

  I Drammen kan folk som ennå ikke har fått vaksinen, sette seg opp på en tilkallingsliste for vaksinering. Dette blir gjort for å få brukt opp doser når folk ikke møter til vaksinetime. Vaksinekoordinator i kommunen, Kristina Vejlgaard, sier at det er viktig at de som melder seg kan være på plass innen en halv time. Innbyggere kan registrere seg på lista via helseboka.

 • Oslo endrer vaksineintervall

  Fra og med neste uke vil nyvaksinerte i Oslo måtte vente i tre måneder på neste dose.

  Helsebyråd Robert Steen opplyser også at kommunen dropper planene om å utsette dose to for dem som allerede har fått første dose av vaksinen.

  Han viser til at en forskyvning av avtalte dose to ville krevd manuell ombooking, som ville vært ressurskrevende.

Dinosaurene kommer til Bjørneparken i Flå.

TV-sendingen

Radio-sendingene