NRK Oslo og Viken – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Vann i flere etasjer i Snarøyveien

  Brannvesenet er i Snarøyveien i Oslo etter at sprinkleranlegget i bygget er utløst på grunn av et branntilløp i en lampe. Branntilløpet er slukket, og brannvesenet jobber nå med å redde verdier i bygget da det er vann i flere etasjer.

 • Brøt seg inn i hjemmetjenestens bil

  En ansatt i hjemmetjenesten i Hønefoss opplevde at noen brøt seg inn i jobbbilen hennes da den sto parkert utenfor en bruker. Hendelsen skjedde i Krokenveien. Politiet leter etter gjerningspersonen i området.

 • Mann truet med kniv

  En mann ble truet med kniv til å gi fra seg penger i Ski i natt. Det skal ha vært to gjerningsmenn som beskrives som tenåringer, ifølge politiet. Ingen er pågrepet etter hendelsen.

 • Kastet ølglass i hodet på kvinne

  En mann i 40-årene ble natt til søndag pågrepet av politiet etter å ha kastet et ølglass i hodet på en kvinne. Hendelsen skjedde på et utested i Drammen sentrum. Kvinnen ble kjørt til legevakten for behandling.

 • Brann i hus i Moss

  En person er natt til søndag hentet ut av et brennende hus i Moss. Det skal ikke være flere personer i huset, melder Øst politidistrikt. Brannvesenet melder at de er i gang med slukkingsarbeidet.

TV-sendingen

Radio-sendingene