NRK Oslo og Viken – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • til sykehus etter utforkjøring

  Ved Prestebakke i Halden kjørt en bil inn i et tre ved sjutiden lørdag morgen. Politi Øst opplyser at sjåføren hadde smerter i en arm og ble kjørt sykehuset på. Ingen andre var involvert i ulykken. Politiet opplyser at sjåføren var edru

 • Mann pågrepet etter knivstikking

  Politiet har pågrepet en mann i 30-årene etter knivstikking på Tøyen. Mannen som ble knivstukket ble sendt til sykehus. Politiet har sikret videopptak som kan belyse hendelsen og utelukker ikke flere pågripelser, skriver de på Twitter.

 • Mann knivstukket i Oslo

  En mann er knivstukket på Tøyen i Oslo lørdag morgen. Politiet har kontroll på flere personer, og jobber med å avklare status på dem. Vedkommende som er knivstukket har blitt fraktet til sykehus. Årsak til hendelsen er foreløpig uklart, melder politiet i Oslo på Twitter.

  Operasjonsleder Guro Sandnes opplyser til NRK at et større område rundt Tøyengata sperres av, og at politiet har et aktivt søk etter gjerningspersoner. De vet foreløpig ikke om knivstikkingen har skjedd ute på gata eller på en adresse.

 • Russ slått ned på Alnabru i Oslo

  En russ skal ha blitt slått ned på Alnabru i Oslo. Vedkommende får tilsyn av helsepersonell. Politiet er på stedet med flere patruljer og har kontroll på en de mener er gjerningspersonen, som også er russ, tvitrer politiet i Oslo på Twitter.

Dinosaurene kommer til Bjørneparken i Flå.

TV-sendingen

Radio-sendingene