NRK Oslo og Viken – Lokale nyheter, TV og radio

Hopp til innhold

Siste nytt

  • To til legevakt, ett førerkort beslaglagt

    To personer blir kjørt til legevakt for sjekk etter kjedekollisjonen på Gol. Bilberger har nå fjernet bilene fra veibanen, og riksvei 7 er åpen for trafikk igjen. Fører av den bakerste bilen, en mann i tenårene, har fått sitt førerkort beslaglagt, opplyser politiet.

  • Trafikkuhell mellom lastebil og personbil

    Det har vært et trafikkuhell rett før rundkjøringen på E123 i Hokksund. Ifølge politiet er det en personbil og lastebil som er involvert. Det er ikke meldt om personskader. Uhellet skaper kø i området.

Jonas Fjeld fyller 70 år og legger ut på veien med ny plate i bagasjen.
Westernfilmen «Megatown» er trolig den første i Norge der alle skuespillerne i bærende roller har en funksjonsnedsettelse.

TV-sendingen

Radio-sendingene

"En mørk dag for lærerne", men elevene er endelig tilbake på skolen! Vi er på Ås VGS for årets første normale skoledag - nesten, i hvertfall. Og lærerstreiken er bare én av nyhetssakene i dag - sabotasje av gassledning, høyere skatt for kraftkommuner og norsk fotballfiasko er andre. Men det må da finnes positive nyheter også? I tillegg prater vi om jobbpilsen - en viktig institusjon! mener forskere. Programledere er Kristina Ekelund og Andreas Augdahl.