NRK Oslo og Viken – Lokale nyheter, TV og radio

Hopp til innhold

Siste nytt

 • Etterforskning startet etter klimademonstrasjon

  Politiet har startet etterforskning etter at spørretimen på Stortinget forrige uke ble avbrutt av en klimademonstrasjon.

  Det bekrefter pressesjef Unni Grøndal i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

  Onsdag 18. mai limte aktivister fra Extinction Rebellion seg fast på publikumsgalleriet. Stortingsrepresentantene måtte forlate salen og spørretimen ble avbrutt.

  Klimademonstranter på Stortinget
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Manchester United skal til Norge – møter Atletico Madrid på Ullevaal

  De to storlagene har lagt generalprøven før seriestart til Oslo og Ullevaal stadion 30. juli, opplyser Viaplay som skal sende kampen.

  – Vi gleder oss veldig til å spille kamp i Oslo og til å se alle Manchester United-supporterne der, sier United-keeper David de Gea.

  United var sist i Norge sommeren 2019, da de møtte Kristiansund i en treningskamp.

  – Manchester United skulle egentlig spilt kamp i Oslo i fjor i forbindelse med at den norske supporterklubben fylte 40 år, men pandemien satte en stopper for det. Nå blir det istedenfor 41-årsfeiring med en storkamp, sier Sjur Mørk til VG.

  Han er administrerende direktør i ProUnite, som arrangerer kampen lørdag 30. juli kl. 14.00.

  Ronaldo til Oslo
  Foto: PAUL ELLIS / AFP
 • Hanna E. Marcussen stiller ikkje til nytt val

  Byråden for byutvikling i Oslo kommune gir seg, skriv Aftenposten. Hanna E. Marcussen stiller ikkje til attval i 2023, men seier til avisa at ho heller vil bruke meir tid med sonen. Marcussen kjem likevel til å sitte ut perioden sin, og ho vil fortsette å vere medlem av MDG

 • Nissenrevyen vart årets revy

  Revyen «Familien» fekk prisen for årets revy i går kveld på Revykavalkaden på Chat Noir. Det tyder at dei får ha ei siste førestilling på Nationaltheatret i juni. «Familien» slo ut revyane frå både Foss og Elvebakken i same kategori, og tok også med seg prisane for årets skodespelar, ved Sofie Wager, og årets sketsj med «Britisk».

Denne våren har det gått en rekke snøskred og noen har fått et tragisk utfall. Men det kan finnes håp der det ser som mørkest ut. For fem år siden gikk et enormt snøskred på Haugastøl nord for Hardangervidda, men et enormt redningsarbeid og en fersk redningshund gjorde at det umulige faktisk ble mulig...

TV-sendingen

Radio-sendingene