NRK Oslo og Viken – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Tusenvis kom på utflyttingsfest

  Det var kø på flere hundre meter inn til Deichmans utflyttingsfest på Hammersborg i Oslo lørdag kveld. Tusenvis møtte opp for å delta på festen. Deichman anslår at 2000-3000 fikk komme inn i løpet av kvelden, men mange slapp aldri inn på festen.

  Kø til utflyttingsfesten til Deichman på Hammersborg
  Foto: Deichman
 • Hadde bomber på Karl Johan

  En mann i 40-årene møter mandag i tingretten, tiltalt for å ha hatt to hjemmelagde bomber i en sekk i Karl Johans gate i Oslo i september 2019. Han hadde også med seg en dolk og en lommekniv. Og hadde på seg et falsk politiskilt, ifølge tiltalen.

 • Fv 50 åpen igjen

  Fylkesvei 50 mellom Hol og Aurland er nå åpen igjen, etter å ha vært stengt på grunn av uvær i natt. Riksvei 7 over Hardangervidda har kolonnekjøring for kjøretøy over 7,5 tonn.

 • Kjørte inn i hage

  En mann kjørte i natt en bil inn i en hage på Lindeberg på Romerike. Mannen var ruset. Da politiet kom til stedet forsøkte han å sparke og bite politibetjentene. Mannen ble derfor også anmeldt for vold mot politiet.

 • Knivstikking i Brugata

  En mann ble knivstukket i magen i Brugata i Oslo sentrum i natt. Mannen var bevisst da politiet kom til stedet, og ble sendt til Ullevål sykehus. En mann er pågrepet i saken og har erkjent de faktiske forhold. Politiet har funnet kniven.

TV-sendingen

Radio-sendingene