NRK Oslo og Viken – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Mulig beinbrudd etter vold

  En person skal ha blitt påført et mulig beinbrudd, etter å ha blitt slått med en metallgjenstand i bydelen Gamle Oslo. To personer er pågrepet, og politiet er på stedet, skriver de på Twitter.

 • Alvorlig skadet etter vold

  Politiet er på vei til Saxegaardsgata i bydel Gamle Oslo etter at to personer har slått ned en person med en metallgjenstand. Fornærmede er alvorlig skadet, skriver politiet på Twitter. To personer har løpt fra stedet.

 • Hentet av redningshelikopter

  En kvinne på 27 år ble hentet ut av et redningshelikopter ved Åspaviljongen i Drammen like før klokken 21. Kvinnen har falt og slått seg i ryggen, men skal ifølge politiet trolig ikke være hardt skadd. 27-åringen er ikke norsk.

  Redningshelikopter ved Åspaviljongen i Drammen
  Foto: Knut Brendhagen / NRK
 • Slagsmål mellom tenåringsjenter

  Politiet i Øst melder om at de har løst opp i et slagsmål mellom flere unge tenåringsjenter på Kråkerøy. Flere av jentene var svært beruset. Politiet opplyser at foreldrene er varslet og det blir sendt bekymringsmeldinger til barnevernet.

 • Color Line skjerper inn smittekrav

  Color Line skjerper inn etter smitteutbruddet på Hurtigruten. Nå må alt av båtfolk i ti dagers karantene i Norge før de går om bord, dersom de kommer fra «røde soner».

  Cruisebåt
  Foto: CHRISTIAN KRÅKENES / NRK

TV-sendingen

Radio-sendingene