NRK Oslo og Viken – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Meldte om trusler med våpen

  Politiet har opprettet sak etter at en gjeng i en båt skal ha truet med at de hadde våpen. Politiet snakket med de involverte og gjennomførte ransaking uten at det ble funnet våpen. – De har erkjent delvis at de har sagt at det var våpen, opplyser operasjonsleder Svein Walle i Øst politidistrikt.

 • 50 meldinger om fest og støy

  I løpet av et par timer i går kveld og natt fikk politidistrikt Øst 50 meldinger om festing og høy musikk. Meldingene gjaldt både private adresser og blant annet fra havneområdene i Son og Fredrikstad.-Vi har ikke vært i nærheten av å få rukket ut til alle, sier operasjonsleder Svein Walle.

 • Kvinne falt ned fra festning

  En kvinne i 40-årene falt i går kveld 7 -10 meter ned fra Kongsten fort i Fredrikstad og landet i gresset. Hun var bevisst etter fallet og ble fløyet til sykehuset på Kalnes med luftambulanse. Ifølge politiet framstår fallet fra festningen som et uhell.

 • Festbråk i parkene i Oslo

  Store mengder unge har trukket ut i parkene i Oslo i natt, og politiet har fått klager på festbråk og høy musikk. På St.Hanshaugen er det samlet flere tusen mennesker. Politiet har sendt ut patruljer til områder for å dempe musikken, sier operasjonsleder Sven Christian Lie ved Oslo politidistrikt til NRK. I Frognerparken har det vært en voldshendelse, sier Lie.

Tempo måtte steppe inn som «amme» då Saga fekk 16 kvalpar
Mads Hansen om en hysterisk kveld, da fotballagets botkasse skulle brukes opp på tur til Berlin.

TV-sendingen

Radio-sendingene