NRK Oslo og Viken – Lokale nyheter, TV og radio

Hopp til innhold

Siste nytt

 • Bilulykke på E6 i Moss

  Politiet melder om at nødetatene rykker ut etter en melding om en bil som har kjørt i autovernet på E6 mellom Halmstad og Årvoll i Moss.

  Det skal ikke være snakk om en dramatiske ulykke.

  – Det vil nok bli noe kø, men bergingsbil er på stedet så jeg vil nok tro det er ryddet om ikke altfor lenge, sier vaktleder ved Øst 110-sentralen Frode Johannessen

 • Savnet mann funnet

  Mannen i 50-åra som ble borte ved Landfalltjern i Drammen er nå funnet i god behold, melder politiet. Søket avsluttes.

 • Fant død person i Oslo

  Politiet melder torsdag ettermiddag at de har hentet opp en død person fra vannet.

  – Vi fikk melding via AMK klokken 15.50 om funn av en livløs person. Nødetatene og redningsselskapet rykket ut, og ved ankomst ble vedkommende tatt om bord i en båt og ført i land. Dessverre sto ikke livet til å redde og vedkommende ble erklært død på stedet, sier operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter til NRK.

  Politiet snakker nå med personen som meldte fra til AMK, og med andre som kan ha eventuelle opplysninger om det som har skjedd.

  – Vi innhenter den informasjonen som vi kan på stedet. Vi mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt, sier Nysæter.

  Torsdag kveld melder politiet at de har identifisert den avdøde, og at de jobber med å varsle pårørende.

 • Søker etter savnet mann - politihelikopter satt inn

  Politiet har mottatt en bekymringsmelding om en mann i 50-årene som ikke er gjort rede for i området Landfalltjern i Drammen. Meldingen skal ha kommet i 1230-tiden.

  Det er nå iverksatt søk med frivillige og politihelikopter, melder politiet på Twitter.

  – Per nå har vi ingen god beskrivelse av mannen, men han skal være dårlig til beins. Vi har funnet en del gjenstander som klær og telefon som gjør at vi er bekymra for om vedkommende trenger hjelp, sier Øystein Eikedalen i politiets operasjonssentral.

Denne våren har det gått en rekke snøskred og noen har fått et tragisk utfall. Men det kan finnes håp der det ser som mørkest ut. For fem år siden gikk et enormt snøskred på Haugastøl nord for Hardangervidda, men et enormt redningsarbeid og en fersk redningshund gjorde at det umulige faktisk ble mulig...

TV-sendingen

Radio-sendingene