NRK Oslo og Viken – Lokale nyheter, TV og radio

Hopp til innhold

Siste nytt

 • Ulykke på E6 ved Råde

  Det har skjedd en ulykke i nordgående felt på E6 ved Råde, opplyser politiet. En bil har kjørt i autovernet. Skadeomfanget er så langt ikke kjent, men kjørefeltet er stengt og det har begynt å danne seg kø.

 • 30.000 m2 tilbygg ferdig på Gardermoen

  SAS sitt fly til New York ble første kommersielle flyvning ut fra det nyeste tilskuddet på Oslo lufthavn, skriver Avinor i en pressemelding.

  Tilbygget på enden av pir øst er på 30 000 kvadratmeter og skal sikre at passasjerer som skal ut av Schengen får et vesentlig bedre tilbud på Oslo lufthavn, i form av mye bedre plass og moderne lokaler.

  Det går nå ordinære flyvninger fra det nye området, men i et begrenset antall. Målet er å avdekke eventuelle barnesykdommer før normal drift starter midt i juni.

  Det nye tilbygget og området for non-Schengen på Oslo lufthavn sees her tydelig, som det mørke bygget til høyre på pir øst.
  Foto: Avinor/Catchlight
 • Bergensbanen stengt

  Bergensbanen er stengt mellom Voss og Myrdal. Det melder Bane Nor. Årsaken er feil på sporet. Både regiontogene mellom Oslo og Bergen og lokaltogene mellom Bergen og Myrdal er rammet. Det er uklart når trafikken kommer i gang igjen.

Denne våren har det gått en rekke snøskred og noen har fått et tragisk utfall. Men det kan finnes håp der det ser som mørkest ut. For fem år siden gikk et enormt snøskred på Haugastøl nord for Hardangervidda, men et enormt redningsarbeid og en fersk redningshund gjorde at det umulige faktisk ble mulig...

TV-sendingen

Radio-sendingene