NRK Oslo og Viken – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Får ha leirsted i 40 år

  Organisasjonen KFUM/KFUK har inngått avtale med byrådet i Oslo om å disponere Håøya i Oslofjorden i 40 år, skriver Avisa Oslo.

  Bystyret vedtok tidligere i år at de vil renovere de gamle leirbygningene på øya. Flere fond og stiftelser har også bidratt med penger.

  Organisasjonen lover at de vil lage tilbud for alle i osloområdet. Målet er å lage blant annet sommerleir, festivaler og tilby arbeidstrening for unge. Fokuset for leiraktiviteten skal være bærekraft, klima og miljø, ifølge organisasjonen.

 • 21 nye koronasmittede i Oslo

  Det er registrert 21 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 14 færre enn samme dag i forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 26 nye positive koronatester i hovedstaden per dag.

  Det er høyest smittetrykk i bydelene Nordstrand og Ullern, men smittetrenden er synkende i alle bydeler. Alna har lavest smittetrykk og har nå under 10 tilfeller per 100.000 innbyggere den siste uka.

 • Brann i en leilighet i Oslo slukket

  Nødetatene rykket ut til Maridalsveien i Oslo etter melding om en brann i en leilighet. Det meldte 110-sentralen i Oslo på Twitter.

  Flere beboere evakuerte seg selv.

  Ifølge politiet i Oslo brant det i et fellesareal i bygningens tredje etasje.

  Brannen er slukket.

 • Truet med pistol på T-banen i Oslo

  En person ble truet med pistol til å gi fra seg eiendeler ved Ensjø T-bane. Politiet har pågrepet en person som var i besittelse av pistol og søker etter ytterligere to gjerningsmenn, melder politiet i Oslo på Twitter.

  – Det dreier seg om tre personer, som truet en mann med pistol mot hodet og fraranet ham flere verdigjenstander, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

  Politiet sendte flere patruljer til stedet, og etter ti minutter pågrep de en mann i begynnelsen av 20-årene like i nærheten.

  – Han var i besittelse av en ekte pistol, samt noe narkotika, og er pågrepet og kjørt til arresten. Vi leter fortsatt etter de to andre gjerningsmennene, som hadde på seg lyse klær og hettegensere, sier Pedersen. De skal være mellom 20 og 35 år gamle og er mørkhudede.

  Politiet ser svært alvorlig på ranet. Ransofferet kom ikke fysisk til skade, men er sterkt preget av den sjokkartede hendelsen.

Den tidligere fotballspilleren og TV-profilen Mads Hansen reagerer på at Uefa velger å si nei til regnbuebelysning etter press fra den homofiendtlige regjeringen i Ungarn.
Tempo måtte steppe inn som «amme» då Saga fekk 16 kvalpar

TV-sendingen

Radio-sendingene