NRK Oslo og Viken – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Utleieleboliger står tomme i Oslo

  Av Boligbyggs 11.000 leiligheter i Oslo står rundt 650 tomme, ifølge Dagens Næringsliv. Blant annet venter en hel blokk på Tøyen på renovering. Boligbygg hadde i fjor dobbelt så stor ledighet som den kommersielle utleieren Heimstaden.

 • Mann slått ned i Gamle Oslo

  En mann er alvorlig skadd etter at han ble slått ned av to menn i Saxegaardsgate i Gamlebyen mandag kveld. Oslo-politiet har arrestert to menn nær åstedet. Det er også funnet en stor avbitertang som politiet tror er brukt i overfallet.

 • Mulig beinbrudd etter vold

  En person skal ha blitt påført et mulig beinbrudd, etter å ha blitt slått med en metallgjenstand i bydelen Gamle Oslo. To personer er pågrepet, og politiet er på stedet, skriver de på Twitter.

 • Alvorlig skadet etter vold

  Politiet er på vei til Saxegaardsgata i bydel Gamle Oslo etter at to personer har slått ned en person med en metallgjenstand. Fornærmede er alvorlig skadet, skriver politiet på Twitter. To personer har løpt fra stedet.

 • Hentet av redningshelikopter

  En kvinne på 27 år ble hentet ut av et redningshelikopter ved Åspaviljongen i Drammen like før klokken 21. Kvinnen har falt og slått seg i ryggen, men skal ifølge politiet trolig ikke være hardt skadd. 27-åringen er ikke norsk.

  Redningshelikopter ved Åspaviljongen i Drammen
  Foto: Knut Brendhagen / NRK

TV-sendingen

Radio-sendingene