Politi på Vestli lørdag kveld
Foto: Peder Bergholt / NRK

Kriminalitet i Oslo

Oppsummert

Dette er en samleside for kriminalitet og politisaker i Oslo.

 • Brukte balltre og jernrør på bil

  Politiet i Oslo søker etter tre personer som har slått på en personbil med balltre og jernrør i Sannergata. Gjerningspersonene kjørte fra stedet i en bil. Det er ennå uklart hvorfor de begikk hærverket, sier oppdragsleder Martin Martinsen til NRK.

 • Knivstikking i Oslo

  Politiet er på Årvoll senter i Oslo i forbindelse med en knivstikking. En person er sendt til sykehus i ambulanse med stikkskader. Politiet har kontroll på en person som har vært involvert i knivstikkingen.

 • Ran på Grorud

  Politiet er på Narvesen på Grorud T-banestasjon med flere patruljer nå i forbindelse med et ran med kniv. Gjerningsmannen har løpt fra stedet. Politiet beskriver han som hvit i huden, snakket norsk, grå genser og blå arbeidsbukse.

 • Alvorlig skadd etter slagsmål

  En mann i midten av 30-årene er sendt til Ullevål sykehus etter et slagsmål i en leilighet i nærheten av Sagene i Oslo i natt. Mannen ble kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang, og ingen er pågrepet ennå. Politiet kaller hendelsen alvorlig.

 • Sendt til sykehus med stikkskader

  Mannen i 40-årene som ble knivstukket i Storgata i Oslo er kjørt til sykehus. Politi på åstedet sier at han har blitt stukket flere ganger i kroppen, men at skadene ikke er livstruende. Hendelsesforløpet er fortsatt uvisst. Politiet jobber på stedet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no