Politi på Vestli lørdag kveld
Foto: Peder Bergholt / NRK

Kriminalitet i Oslo

Oppsummert

Dette er en samleside for kriminalitet og politisaker i Oslo.

 • Alvorlig skadet etter knivstikking

  En person er alvorlig skadet og sendt til sykehus etter å ha blitt stukket med kniv i området Jacob Aalls gate/Schwachs gate ved Majorstua i Oslo. Det opplyser politiet til NRK. Politiet tror det er én person som står bak, og som de leter etter.

  Politi etter knivstikking.
  Foto: Helene Halvorsen Rossholt / NRK
 • Mulig knivstikking på Majorstua

  Flere politipatruljer har rykket ut til Majorstua i Oslo etter en melding om knivstikking. En person får tilsyn av helsepersonell mens politiet leter etter det de antar er to gjerningspersoner som skal ha løpt fra stedet.

 • Trolig sammenheng mellom krangler

  Politiet sier at mannen de leter etter i Oslo sentrum, som muligens har et stikkvåpen, ikke er farlig for andre. De mener det dreier seg om en intern konflikt, som trolig har sammenheng med krangelen i Trondheimsveien tidligere i dag.

 • Sendt til sykehus etter slagsmål

  En mann i 30-årene er kjørt til sykehus med stikkskader i armen etter en slagsmål i Hausmanns gate i Oslo. Politiet søker nå etter en ung mann som muligens har ett stikkvåpen etter slagsmålet. Politiet mener det dreier seg om en intern krangel.

 • Søker etter mann etter krangel

  Politiet leter etter en ung mann som muligens har et stikkvåpen i Oslo sentrum. Han skal ha kranglet med en mann i 30-årene som fikk stikkskader i armen og ble kjørt til sykehus.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no