Skyting i Oslo

Oppsummert

Fredag kveld ble en mann skutt på Bjølsen sentralt i Oslo, og noen timer senere ble en 21-åring skutt og drept og en annen knivstukket i Prinsdal sør i Oslo. En er pågrepet for episoden på Bjølsen, mens gjerningspersonen etter drapet er på frifot.

 • Ingen tatt for Prinsdal-drap

  Det har snart gått et døgn siden en 21 år gammel mann ble skutt og drept i Prinsdal i Oslo. Politiinspektør Grete Metlid sier til NRK at ingen har blitt pågrepet i saken. – Vi får stadig mer informasjon, men foreløpig ingen gjennombrudd, sier Metlid.

 • Oslo-politiet om skyting: – Trist

  – Det er ekstra alvorlig det som har skjedd i Prinsdal. Det er en utrolig trist sak. Vi skulle virkelig ønske at vi ikke hadde begynt året med denne, sier politiinspektør Grete Lien Metlid til NTB. En 21-åring ble drept i Prinsdal i Oslo i går.

 • Pressekonferanse om drap i Prinsdal

 • Person pågrepet

  En person er pågrepet, siktet for drapsforsøk etter skytingen på Bjølsen i Oslo fredag kveld, melder Aftenposten. Politiet utelukker ikke flere pågripelser. En mann i 20-årene ble skadet i armen i hendelsen, som politiet mener er et gjengoppgjør.

 • Pågrepet etter skyting på Bjølsen

  En ung mann ble sent fredag kveld pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk etter skyting på Bjølsen i Oslo, sier politiet til Aftenposten. En mann ble skutt i armen etter at to gjenger skal ha kranglet. Mannen er ikke livstruende skadet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no