Hopp til innhold
Trafikkulykke Soknedal
Foto: Bertil Lernæs

Trafikkulykker

Oppsummert

Dobbelt så mange har mista livet i trafikken i år, samanlikna med i fjor. Så langt har 63 personar mista livet på norske vegar, mot 31 i første halvår i fjor.

 • Trafikkulykke i Alta – hentet med ambulansehelikopter

  En personbil med én person har kjørt ut av veien og truffet en lyktestolpe i Alta. Ulykken skjedde på E6 i Kåfjord like sør for Kåfjordbrua. Politiet opplyser til NRK at vedkommende er fraktet til sykehus med ambulansehelikopter.

  – Det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken, sier operasjonsleder Ann Rigmor Søderholm.

  Politiet fikk den første meldingen om ulykken ca. klokken 08.45. Veien er åpnet for trafikk igjen etter å ha vært stengt i flere timer.

  Bilulykke på E6 i Kåfjord i Alta. Bilfører ble skadd.
  Foto: Jan-Erik Steine / NRK
 • Bil og buss har kollidert på E39

  Det har skjedd en trafikkulykke på motorveien i Stavanger, nordgående felt ved Solasplitten på E39. Det er en kollisjon mellom bil og buss i samme kjøreretning, melder politiet.

  En person i bilen er skadet. Ett felt er stengt, og det er manuell dirigering på stedet. Ulykken fører til kø.

 • Politiet etterlyser vitner etter at en kvinne ble påkjørt i Drammen

  En kvinne ble påkjørt av en personbil i Drammen sentrum tidligere i ettermiddag, og ble senere sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader.

  Politiet ønsker å komme i kontakt med den første bilen som kjørte bak ulykkesbilen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

  Kvinnen skal ha vært ute og jogget da ulykken skjedde. Personbilen som traff kvinnen hadde synlige skader i fronten. Føreren av bilen har fått førerkortet midlertidig beslaglagt, men det er ikke mistanke om ruskjøring eller høy hastighet.

  Rosenkrantzgata er stengt for trafikk frem til krimteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet har undersøkt stedet.

  En fotgjenger ble påkjørt i Drammen i ettermiddag.
  Foto: Jan-Erik Wilthil
 • Kvinne omkom i ulykke på E18 i Østfold

  En kvinne omkom i en ulykke der en personbil kolliderte med en lastebil på E18 ved Hærland i Indre Østfold kommune.

  – En person, fører av personbilen, er fraktet til Kalnes med ukjent skadeomfang. En person, passasjer, er bekreftet død. Sjåføren av lastebilen er uskadd, sier operasjonsleder Atle Vesttorp ved Øst politidistrikt.

  Øst politidistrikt meldte om ulykken klokka 20.16 tirsdag. Ulykkesstedet ligger øst for Mysen, og E18 er stengt i begge retninger. Omkjøring er via fylkesvei 128. (NTB)

 • En person fastklemt etter trafikkulykke

  Nødetatene har rykket ut til E18 i Hærland i nærheten av Trollbergtjern etter melding om en trafikkulykke mellom en bil og en lastebil.

  Ifølge politiet sitter føreren av personbilen fastklemt. Luftambulansen er på stedet.

  – Personen er bevisst og snakker. Utover det vet jeg ikke noe mer om skadeomfanget, sier Atle Vesttorp, operasjonsleder i Øst politidistrikt like etter klokken 20.30.

  E18 er stengt i begge retninger som følge av ulykken. Anbefalt omkjøring er via fylkesvei 128, skriver Vegtrafikksentralen på Twitter.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no