Politibil i utrykning
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Politiloggen Trøndelag

Oppsummert

Politiet melder om store og små hendelser på Twitter. Her får du oversikt over hendelsene med utgangspunkt i måten politiet melder dem.

 • Falsk politimann

  Politiet har starta etterforskning etter pågripelse av en person som har utgitt seg for å være politimann på sykkel. Vedkommende var bevæpna med et skytevåpen som viste seg å være en softgun. Pågripelsen skjedde i Østbyen i Trondheim.

 • Kjørte i autovernet

  En ung mann ble sent i går kveld frakta til legevakt etter ei utforkjøring på Hemnkjølen i Heim kommune. Bilen han kjørte fikk vannplaning og havna i autovernet. Han skal ha hatt smerter i hode, nakke og bryst. Politiet oppretter sak.

 • Rundt 200 ungdommer samlet

  Ved Tømmerholtdammen i Trondheim er det nå rundt 200 ungdommer i 16-årsalderen, ifølge politipatruljen på stedet. Politiet ber voksne ta ansvar for ungdommene sine: – Her trenger vi foreldre til stedet for å sørge for at ungdommene skal ha det bra, skriver politiet i Trøndelag på Twitter.

 • Ca. 100 ungdommer samlet

  En gjeng med omlag 100 ungdommer er ifølge politiet i Trøndelag samlet ved Tømmerholtdammen øst i Trondheim. Politiet på stedet for å passe på. De melder om at noen skal ha sendt opp fyrverkeri.