Hopp til innhold
Tog Gauldal
Foto: Per Jostein Wolden/ Gauldalsposten / NTB

Politiloggen Trøndelag

Oppsummert

Politiet melder om store og små hendelser på Twitter. Her får du oversikt over hendelsene med utgangspunkt i måten politiet melder dem.

 • Skal hente videoovervåkning fra utested

  En kvinne i 20-årene er fortsatt innlagt på sykehus, etter at hun i natt fikk pusteproblemer på et utested på Solsiden i Trondheim. Politiet etterforsker saken.

  – Vi ønsker å innhente videoovervåkning fra utestedet for å avklare om det var helsemessige årsaker til pusteproblemene – eller om noe straffbart skjedde i forkant. Det vi vet så langt, er at kvinnen har hatt alvorlige helseproblemer, sier politiadvokat i Trøndelag, Anne Haave.

  Kvinnen er ennå ikke avhørt.

 • Tatt på elsparkesykkel i 75 km/t

  En person ble stanset av politiet på Orkanger i natt for råkjøring med elsparkesykkel. Ifølge politiet skal personen ha kjørt med en hastighet på 75 kilometer i timen. Politiet har anmeldt personen for bruk av uregistrert motorvogn, og tatt kjøretøyet i beslag.

 • Fikk hjelp på fjelltur

  Nødetatene og frivillige organisasjoner måtte lørdag kveld bistå en mann og en dame på dagstur i fjellet ved Flornes i Stjørdal kommune. Plutselig høy vannføring i bekker og elver gjorde det vanskelig for dem å komme ned uten hjelp. Begge var uskadd da de ble hentet.

 • Bil på taket

  I Rådalen i Stjørdal kommune har en bil kjørt av veien og havnet på taket. Nødetatene er på vei. Det skal være tre personer i bilen. Alle skal være oppegående ifølge politiet på Twitter.