Politibil i utrykning
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Politiloggen Trøndelag

Oppsummert

Politiet melder om store og små hendelser på Twitter. Her får du oversikt over hendelsene med utgangspunkt i måten politiet melder dem.

  • Trafikkulykke Løkken Verk

    Nødetatene har rykka ut til ei trafikkulykke på fylkesvei 700. Ulykka skal ha skjedd ved avkjørsla til Amundmoen på Løkken Verk. Politiet melder at det er ei møteulykke. To kjøretøy og to personer er involvert. Det er redusert framkommelighet på stedet.

  • Til sykehus etter slåsskamp

    En person behandles ved St. Olavs hospital etter at flere maskerte personer gikk til angrep på hverandre i Ila i Trondheim i går kveld. Politiet har gjennomført flere avhør i saken i natt, og etterforskinga fortsetter i dag. Noen av de involverte er kjenninger av politiet.

  • Maskerte menn Ila

    Politiet fikk inn mange nødmeldinger fra Ila i går kveld. Flere maskerte personer gikk til angrep på hverandre, og ei ytterdør ble knust. Politiet bevæpna seg etter at det ble observert slagvåpen, og fikk kontroll på flere personer. De involverte er alle gutter i slutten av tenåra eller i begynnelsen av 20-åra. Ingen fikk alvorlige skader. Nå ønsker politiet kontakt med vitner.