FILE PHOTO: An Equinor flag pictured at the company's headquarters in Stavanger, Norway
Foto: Ints Kalnins

Equinor

Oppsummert

Konsernsjefen i Equinor, Eldar Sætre, går av, og Anders Opedal tar over som konsernsjef den 2. november.

 • Børsoppsving for Equinor

  Aksjekursen til Equinor åpnet oppover mandag etter at selskapet kunngjorde at toppsjef Eldar Sætre erstattes av Anders Opedal. Etter om lag 45 minutters handel på Oslo Børs mandag hadde aksjekursen til oljeselskapet steget med 1,60 prosent.

 • Eldar Sætre går av

  Konsernsjef i Equinor, Eldar Sætre, går av etter over 40 år i selskapet. Anders Opedal tar over som ny konsernsjef fra 2. november. Ifølge en børsmelding sendt ut mandag. Opedal har vært i Equinor siden 1997.

 • Equinor-ansatt alvorlig brannskadd

  En ansatt i Equinor ble alvorlig brannskadd i en ulykke på Kårstø prosessanlegg lørdag. Gassco og Equinor gransker nå ulykken. Det var i forbindelse med vedlikehold i en substasjon at ulykken skjedde lørdag kveld, skriver E24.

 • Jobbar med nedbemanning

  Equinor-sjef Eldar Sætre bekreftar til E24 at selskapet jobbar med effektivisering og nedbemmaning på alle forretningsområde. Særleg USA-verksemda til selskapet er utsett for innsparingar.

 • Kraftig resultatfall i Equinor

  Eit kraftig fall i oljeprisen og låge gassprisar førte til eit svekka resultat for Equinor i andre kvartal. Resultatet var på 354 millionar dollar – 1,7 milliardar lågare enn i same periode i fjor. Dette er framleis langt betre enn venta, melder E24.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no