Politiet gjør søk på Regestranden
Foto: Gunnar Morsund / NRk

Drapet på Regestranden

Oppsummert

Politiet har startet drapsetterforskning etter funn av død mann i 40-årene ved Sola flyplass mandag kveld. Mannen ble funnet av forbipasserende, og omstendighetene rundt likfunnet gjorde at politiet tidlig etterforsket dødsfallet som mistenkelig.

 • Etterlyser vitner etter Sola-drapet

  Politiet vil komme i kontakt med personer som oppholdt seg i nærheten av Vigrestad stasjon natt til mandag 9. desember. Vitnene etterlyses i forbindelse med etterforskningen av saken der Sigbjørn Sveli (44) ble funnet død på Regestranden.

 • Gjør nye avhør

  Politiet og én av de siktede i saken gjorde i forrige uke en rekonstruksjon av hendelsesforløpet. Politiet jobber fortsatt med å innhente og gjennomgå videomateriale og andre tekniske spor. – Vi har fortsatt avsatt betydelig ressurser til å etterforske saken, og politiet planlegger nye avhør av de siktede i løpet av de nærmeste dagene, sier påtaleansvarlig Lars Ole Berge.

  Lars Ole Berge
  Foto: Erlend Frafjord / NRK
 • 200 tips etter drap i Sola

  Politiet har fått inn rundt 200 tips etter at 44 år gamle Sigbjørn Sveli vart funnen død på Regestranda i Sola for ei veke sidan. Det vert henta inn tekniske og elektroniske spor. Politiet brukar store ressursar, og er interesserte i fleire tips.

  Funnet bilen til avdøde
  Foto: Runar Henriksen Jørstad / NRK
 • Frigir navn på Sola-offer

  Det var 44 år gamle Sigbjørn Sveli som ble funnet død på Rægestranda i Sola kommune tidligere denne uken, opplyser politiet i en pressemelding. Navnet frigis i samråd med familie. Tre personer er siktet i saken.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no