Argentinas president siktet

 • Arrestordre på ekspresident

  En argentinsk dommer har utstedt arrestordre på landets tidligere president Cristina Kirchner. Hun anklages for å ha skjult Irans rolle under et bombeangrep på et jødisk senter i 1994. 85 mennesker ble drept og flere hundre såret i dette angrepet.

 • Eks-president i Argentina tiltales

  Nyhetsbyrået AP melder at tidligere president i Argentina, Cristina Fernández de Kirchner, nå er satt under tiltale i en korrupsjonssak i forbindelse med en byggesak.

  Cristina Kirchner
  Foto: ALEJANDRO PAGNI / Afp
 • Tidligere president svindeltiltalt

  Argentinas tidligere president Cristina Fernández de Kirchner er tiltalt for korrupsjon, melder AFP. Hun anklages for å ha manipulert sentralbanken for å få opp den argentinske pesoen. Også finansministeren som satt under Kirchner er tiltalt.

 • 400 000 demonstrerte i Argentina

  I Argentinas hovedstad Buenos Aires demonstrerte flere hundre tusen mennesker for å hedre den avdøde argentinske statsadvokaten Alberto Nisman. En talsmann for politiet sier at over 400 000 mennesker deltok i markeringen onsdag.

 • Argentinas president siktet

  Argentinas president Cristina Kirchner er nå formelt siktet for å ha beskyttet iranske tjenestemenn fra straffeforfølgelse etter bombingen av et jødisk senter i Buenos Aires i 1994, melder AFP.

  Cristina Kirchner er president i Argentina.
  Foto: MARCOS BRINDICCI / Reuters

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no