Kapp politi
Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK

15-åring drept på Kapp

Oppsummert

En far er siktet for drap på Toten i Oppland etter at hans 15 år gamle sønn ble funnet med livstruende skadet 9. oktober. Gutten døde på Ullevål sykehus 4. november. Faren er varetektsfengslet.

 • Toten-drap ferdig etterforska

  Drapet på Oscar André Ocampo Overn (15) på Kapp på Toten i fjor haust, er ferdig etterforska, opplyser politiet i ei pressemelding fredag ettermiddag. Innstillinga etter etterforskinga har politiet nå sendt over til Statsadvokaten.

 • Kapp ferdig etterforsket

  Drapet på en 15-åring på Kapp i høst er ferdig etterforsket, ifølge politiet i Innlandet. Guttens far er siktet for drapet. Han er også siktet for seksuell omgang med barn under 14 år. Politiets innstilling er oversendt Statsadvokaten.

  Politiet med nye opplysninger etter drapsforsøk på 15-åring på Kapp i Østre Toten
 • Ber om åtte nye uker i varetekt

  Politiet ber om åtte nye uker i varetekt for faren som er siktet for drap på Toten i Oppland. Hans 15 år gamle sønn ble funnet med livstruende skadet 9. oktober, og døde på Ullevål sykehus 4. november. Fengslingsmøtet holdes 2. januar.

 • Interngransker seg selv

  Rådmann Aslaug Dæhlen i Østre Toten kommune har bedt Fylkesmannen om hjelp til en gransking av skole- og helsetjenesten, etter drapssaken på Kapp i høst. Kommunen skal ha en gjennomgang der de ansatte vurderer seg selv skriver OA.

  Pressekonferanse Gjøvik om drap av 15-åring på Kapp. Påtaleansvarlig Mari Lauritzen Hasle og politifaglig etterforskningsleder John Eivind Melbye
  Foto: Ole Martin Sponberg / NRK
 • Drapssikta far er observert

  Politiet bekrefter til VG at en prejudisiell observasjon av faren som er sikta for drapet på sin 15 år gamle sønn på Kapp er gjennomført. – Det er ingen opplysninger i saken som tilsier at siktede ikke er tilregnelig, sier påtaleansvarlig til avisa.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no