Kapp politi
Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK

15-åring drept på Kapp

Oppsummert

En far er siktet for drap på Toten i Oppland etter at hans 15 år gamle sønn ble funnet med livstruende skadet 9. oktober. Gutten døde på Ullevål sykehus 4. november. Faren er varetektsfengslet.

 • Drapssikta far er observert

  Politiet bekrefter til VG at en prejudisiell observasjon av faren som er sikta for drapet på sin 15 år gamle sønn på Kapp er gjennomført. – Det er ingen opplysninger i saken som tilsier at siktede ikke er tilregnelig, sier påtaleansvarlig til avisa.

 • Begravelsesbyrå forhåndsmodererte

  Begravelsesbyrået Innlandet prøvde å mane til moderasjon og omtanke på minnesiden til Oscar André Ocampo Overn, som ble drept etter vold. Det skriver OA. Byrået måtte så forhåndsmoderere alle kommentarene på minnesiden.

 • 15-åringen døde av kvelning

  Den 15 år gamle gutten på Toten døde av kvelning, viser den foreløpig obduksjonsrapporten i drapssaken. Det skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding torsdag kveld. Faren er siktet for drapet og ble fengslet i åtte nye uker torsdag.

 • Varetektsfengslet i åtte uker

  Mannen (45) som er siktet for drap på sin 15 år gamle sønn på Toten, er varetektsfengslet i åtte nye uker, skriver Oppland Arbeiderblad. Siktede skal ikke lenger være underlagt brev- og besøkskontroll, ifølge avisa.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no