Bodøværingen Jens Petter Hauge spiller for den italienske storklubben AC Milan etter å ha blitt solgt fra Bodø/Glimt høsten 2020 – en knapp uke etter å ha herjet med Glimt mot Milan på San Siro.

• Hauge-vraking skaper reaksjoner

Jens Petter Hauge ble vraket til AC Milans tropp til Europaligaen. Dette er fordi klubben signerte tre andre utenlandske spillere i januarvinduet, og måtte slanke troppen med én spiller for å få den godkjent. Det skaper reaksjoner i Italia, skriver TV2. Hauge har fått en god start på sin karriere i Italia, og klubben skal fortsatt ha stor tro på bodøværingen, skriver VG.

• Starter for Milan

Jens Petter Hauge er nok en gang å finne i AC Milans startoppstilling, denne gang borte mot Cagliari. Milan har allerede tatt ledelsen ved Zlatan Ibrahimovic, og leder 1-0 etter 15 spilte minutter.

Italy Soccer Serie A
  • Tap i Hauges første Serie A-start

Jens Petter Hauge spilte halvannen omgang i sin første Serie A-kamp fra start, men Milan måtte tåle sesongens første tap da Juventus vant 3-1. Hauge utmerket seg med å være tredje sist på Milans scoring.

Federico Chiesa scoret to mål og sørget for at Juventus fortsatt henger med i tetstriden. Etter 11 seirer og fire uavgjorte ble det tap for Milan, som beholder førsteplassen bare fordi Inter tapte tidligere på dagen.

Jens Petter Hauge Milan Juventus
For en start på andre omgang! Thorstvedt nekter å gi opp en ball som egentlig ser fortapt ut. Vinner plutselig kula i god situasjon og spiller den inn foran mål til Hauge som kommer på et løp. Fra midt i sekstenmeteren setter Hauge inn Norges sjette mål!