Da Hauge kom på banen, startet målfesten

Jens Petter Hauge dominerte ikke. Likevel ble debuten for AC Milan som en drøm.

bGurL2AufuM

MYE Å FEIRE: Jens Petter Hauge fikk 20 minutter i sin debut, og fikk gleden av å feire to Milan-scoringer. Her gratulerer han Theo Hernández.

Foto: Antonio Calanni / AP

Laster innhold, vennligst vent..

24. september scoret Jens Petter Hauge et fantastisk mål da Bodø/Glimt sjokkerte AC Milan på San Siro. Det italienske storlaget vant riktig nok kampen, men Haugen sikret seg en lekker trøstepremie.

Torsdag signerte nemlig 20-åringen kontrakt med Milan, og søndag kveld var han tilbake på San Siro – som Milan-spiller.

Med Hauge på benken spilte AC Milan ingen stor førsteomgang mot umeritterte Spezia, og slet med å bryte ned gjestene. Men etter 57 minutters spill kom det forløsende ledermålet, da Rafael Leão fant en vei inn bak Spezia-forsvaret og ekspederte et innlegg fra Hakan Çalhanoglu i mål.

Fikk 20 minutter

Og da kampuret rundet 70 minutter, slapp Hauge til på bekostning av Brahim.

xSQgBtiEJTo

GA ALT: Jens Petter Hauge viste allerede i debuten at han er klar til å blø for Milan-drakta.

Foto: Antonio Calanni / AP

Seks minutter senere økte Theo Hernández til 2-0 etter et soloraid. Jens Petter Hauge var ikke involvert i målet, man var først borte hos Hernández for å gratulere.

Direkte involvert var han heller ikke da Rafael Leão etter 78 minutters spill økte til 3-0, men det var unektelig en debut Hauge sent kommer til å glemme.

Gullkamp

Minuttet før full tid fikk han selv en liten mulighet, men klarte ikke å stokke beina raskt nok.

AC Milan står nå med ni poeng og 7-0 i målforskjell. Det betyr at sesongen kan og bør bli en kamp om seriegullet.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Målrush skjøv WBA mot nedrykk

  Jamie Vardy brøt måltørken og bidro også med en assist da Leicester tok tre viktige poeng i kampen for mesterligaspill med 3-0 over West Bromwich.

  Leicester innehar med seieren fortsatt tredjeplassen på tabellen, med syv poeng opp til Manchester United og fire poeng ned til Chelsea og West Ham.

  For West Bromwich er det verre. De har ni poeng opp til Burnley på rett side av streken, og det er bare seks kamper igjen.

  gldrIK3gKFw
  Foto: Michael Regan / AP
 • Zlatan forlenger med Milan

  Zlatan Ibrahimovic fortsetter karrieren i AC Milan - i hvert fall til sommeren 2022. Det kunngjorde Serie A-klubben torsdag kveld. Ibrahimovic, som fyller 40 år i oktober, har scoret 84 mål på 130 kamper for den italienske klubben.

  FILE PHOTO: Serie A - AC Milan v Torino
  Foto: Alessandro Garofalo / Reuters
 • Hovland og Ventura i ledelsen

  Kristoffer Ventura var i kjempeslag på åpningsrunden i parturneringen New Orleans Classic i golf. Sammen med Viktor Hovland leder han etter første dag.

  Ventura greide sju birdier mot Hovlands tre, men det var sistnevntes birdieputt på det siste hullet som sendte duoen opp i ledelse alene.

  Det spilles «fourball», eller «best ball» som betyr at spillerne spiller med hver sin ball, og at den beste spilleren på hvert hull teller.

  Duoen avsluttet runden ti slag under par. Nordmennene er ett slag foran tre amerikanske duoer.

  Turneringen fortsetter fredag og avsluttes søndag.

  Landslaget i golf
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal