NRK Nordland - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Se hele debatten om psykisk helse fra Stormen i Bodø 11. oktober.

Siste nytt

 • – Trente på å invadere Svalbard

  Ifølge anonyme forsvarskilder skal russiske styrker ha trent på å invadere Svalbard under militærøvelsen Zapad 2017 i september, melder nettstedet aldrimer.no.

  Longyarbyen sentrum
  Foto: Linda Bjørgan / NRK
 • Ventetid på grunn av vegarbeid

  På Fv 358 Dunderland - Storvollen i Rana er det manuell dirigering på grunn av vegarbeid. Det kan bli ventetid på 20 minutter i intervaller frem til midnatt, melder Statens vegvesen.

 • I dag kommer PCI-avgjørelse

  I dag kommer innstillinga fra Helse Nord-direktøren om et nytt hjertesenter i Nordland. PCI-senteret skal kunne gi et tilbud for utblokking av tette årer. Helse Nord trakk først saken etter sterke protester fra fagmiljøet i Tromsø, som fryktet svekking av fagmiljøet.

 • Suspendert i påvente av dom

  Polititjenstemannen fra Nordland som denne uka står tiltalt for seksuell omgang med en mindreårig, er suspendert i påvendte av dom i saken. Det skriver Avisa Nordland. Overgrepene skal ha skjedd ved flere anledninger da jenta var 15 år gammel. Mannen erkjenner ikke straffskyld.

Laster innhold, vennligst vent..

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Surfer Shannon Ainslie blir jaget av spekkhoggere som forveksler han med sel, skal vi tro forskerne.
I tredje episode av Stortvildet må Erna Solberg tegne Jonas Gahr Støre. KrF må debattere som SV og motsatt. Hvem vinner debatten?