Skadet etter 10 minutter

Molde har store problem mot Tromsø i mandagens fotballkamp.

Video MFK-Steenslid skada i kamp mot Tromsø

Moldes Børre Steenslid måtte ut med skade allerede 10 minutter etter kampstart. Han måtte hjelpes av banen etter å ha landet med en vridning i kneet under en duell.

Bare minutter etter scoret Remi Johansen for Tromsø, og hjemmelaget leder dermed med ett mål.

I løpet av mindre enn 10 minutter scorer både Simen Møller og Fredrik Bjørck for Tromsø.

Etter 31 minutter er stillingen dermed blitt 3- 0 til Tromsø.

Ved pause leder Tromsø fortsatt like godt, etter å ha hatt kontroll over spillet i lange perioder.

Magne Hoseth scorer ved straffe etter 55 minutter, og Molde har dermed utlignet til 3-1.

Tromsø scorer igjen etter 64 minutter. Denne gang er det Tommy Knarvik som øker ledelsen til 4- 1.

80 minutter ut i kamp scorer Tromsø enda en gang. Stillingen er 5- 1. Det er Magnus Andersen som header ballen i mål etter innlegg fra Thomas Drage.

Etter tre minutter overtid er kampen forbi, og Tromsø vinner en overlegen seier med 5-1 i sluttresultat.