Smell for Molde og Steenslid

Moldes nye midtstopper Børre Steenslid fikk en smell i kneet og måtte av banen etter 15 minutter i mandagens kamp mot Tromsø.

Børre Steenslid

Trømsø spiller Steffen Nystrøm fot treffer Molde- spiller Børre Stenslid under mandagens treningskamp i Copa del sol turneringen.

Foto: Bendiksby, Terje / Scanpix

Kampfakta: Molde - Tromsø

Solskjærs Molde hadde ingen god dag mot Tromsø i 1. omgangen på La Manga. Først ble nyinnkjøpte Steenslid skadet da han havnet i en løpsduell med en Tromsø-spiller, så slapp laget inn tre mål før det var gått 45 minutter.

- Veldig vondt

Børre Steenslid

Børre Steenslid må hjelpes av banen

Foto: Bendiksby, Terje / Scanpix

Steenslid er fraktet til et lokalt sykehus, og det blir foretatt en MR-undersøkelse av kneet hans mandag ettermiddag.

- Det følges som om noe var ute av ledd. Det er veldig vondt, skjønte jeg med en gang at det kunne være noe alvorlig, sier han til NRK.

Nordfjordingen har også vært mye plaget av skader tidligere i karrieren. Foreløpig er det usikkert hvor alvorlig skaden 25-åringen pådro seg mandag er.

- Ja. Det er helt sikkert en kneskade, men omfanget kan vi ikke si noe om før vi har undersøkt enda, sier Molde-lege Dag Sunde.

Flere saker om Børre Steenslid:

Fotball

Oppsummert

 • Her får du alt av fotballnyheter.
 • Sindre Tjelmeland ny Start-trener

  Sindre Tjelmeland (31) fra Etne er bekreftet som ny Start-trener. Han kommer fra Ull/Kisa etter kun fem kamper.

  Start opplyser ikke hvor lang kontrakt Tjelmeland har signert med klubben, men Fædrelandsvennen melder at kontrakten er ut 2024.

  Sindre Tjelmeland
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • HamKam tok over tabelltoppen

  Kjetil Rekdals HamKam tar helg på toppen av tabellen i 1. divisjon etter en sterk 1-0-seier over Fredrikstad fredag kveld.

  Rubén Alegre satte inn kampens eneste mål som sørget for at Rekdals gode start på sesongen fortsatte.

  Hamar-laget er dermed det eneste laget som ikke har tapt etter at samtlige lag har spilt seks kamper denne sesongen. HamKam topper divisjonen ett poeng foran kveldens motstander Fredrikstad. (NTB)

  1. divisjon fotball 2020: Tromsø - HamKam (3-1). Kjetil Rekdal.
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB
 • Glimt-årsmøtet sa ja til VM-boikott

  Det ekstraordinære årsmøtet i Bodø/Glimt gikk mot styrets innstilling og gikk med klart flertall inn for norsk boikott av fotball-VM i Qatar.

  Boikottforslaget fra et klubbmedlem var utsatt fra det ordinære årsmøtet i vinter. Det gikk ut på at Glimt enten skal fremme forslag på fotballtinget om at Norge skal avstå fra deltakelse i mesterskapet, eller støtte tilsvarende forslag.

  Styret vurderte initiativet og engasjementet i forslaget som godt, men mente at det på nåværende tidspunkt ikke vil være riktig å støtte et forslag om boikott.

  De stemmeberettigede var ikke enige og gikk med stemmetallet 46–14 inn for boikott. Glimt vil dermed gå inn for det på lørdagens ekstraordinære fotballting. (NTB)

  Eliteserien fotball 2021: Bodø/Glimt - Haugesund (2-0)
  Foto: Mats Torbergsen / NTB
 • Milan kjøpte Chelsea-stopper

  Den lovende midtstopperen Fikayo Tomori fortsetter karrieren i Milan på permanent basis. Han er kjøpt ut av kontrakten med Chelsea.

  Tomori ble leid ut til Milano-klubben i januar, og han imponerte såpass i løpet av vårsesongen at Milan ønsket å ha ham med videre.

  Den 23 år gamle engelskmannen, som opprinnelig er fra Canada, har signert en kontrakt som gjelder til sommeren 2025, opplyser Milan.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Spada / AP