Solskjær skryter av klassemålet fra motstanderen

– De fortjener egentlig å gå videre bare på det målet, sier Molde-manageren etter kampen. Men det er ikke KFUM Oslo som skal spille fjerde runde selv om de sjokkerte Molde med en praktscoring.

Ole Gunnar Solskjær var nøgd etter kampen mot KFUM Oslo.

Laster innhold, vennligst vent..

Molde hadde de største sjansene i første omgang i oppgjøret mot andredivisjonslaget KFUM Oslo på Ekeberg stadion torsdag kveld. Men fem minutter før pause sjokkerer hjemmelaget Molde med en praktscoring. Stian Sortevik, som er kaptein på KFUM Oslo, lobber ballen over Andreas Linde i Molde-buret fra 25-meters hold. Linde som muligens sto meteren for langt ute, hadde ingen muligheter til å nå ballen som havner presist oppe i hjørnet.

KFUM Oslo tek leiinga 1-0 over Molde FK på eit vakkert langskot.

KFUM Oslo har aldri tatt seg videre fra tredje runde i NM. Med ledelse til pause øynet de håpet, og Molde-manager Ole Gunnar Solskjær ble nok redd laget skulle gå på en smell for han gjorde to tidlige bytter i andre omgang.

Fredrik Brustad skal vise seg å bli en superinnbytter. Etter 12 minutter på banen utligner han for Molde.

Fredrik Brustad scorar for Molde FK, slik at stillinga blir 1-1

Brustad nøyer seg ikke med det. Han er et friskt pust i andre omgang, og tre minutter etter det første målet fører han Molde opp i ledelsen.

Fredrik Brustad scorar sitt andre mål på to minutt og sender Molde FK i leiinga over KFUM Oslo.

Kampen ender 2–1 til eliteserielaget. Molde møter Haugesund på bortebane i den neste runden av årets norgesmesterskap i fotball.