NRK Meny
Normal

– Dette er en stor inspirasjon for å videreutvikle Slettvoll Møbler

Slettvoll Møbler i Stranda mottok prisen som Årets bedrift 2016 under åpninga av fylkestinget i Geiranger mandag.

Harry Malmo, Kristine Landsmark og Jens Petter Brunstad

Harry Malmo, Kristine Landmark og Jens Petter Brunstad etter å ha mottatt prisen.

Foto: Trond Vestre / NRK

Det er regional- og næringsutvalget i Møre og Romsdal som bestemmer hvem som får prisen. Begrunnelsen for prisutdelingen er at Slettvoll Møbler som har 65 ansatte på fabrikken i Stranda, og 18 butikker i Norge og Sverige, er en innovativ bedrift i vekst.

I alt kom det inn 30 forslag på 28 kandidater til prisen som Årets Bedrift.

– Slettvoll Møbler har satset på design og egne studio i Stralnda. De har skapt en sterk og eksklusiv vare i et tøft marked, sa nestleder i regional- og næringsutvalget, Hanne Notøy (Ap) da prisvinneren ble presentert.

– Vi har hatt lyst på den i flere år

Det var direktør Kristine Landmark, Jens Petter Brunstad og Harry Malmo som mottok prisen. Direktøren mener det er en ære å få prisen.

– Det er veldig artig. Vi har gått og hatt lyst på den i flere år. Det må jeg bare innrømme. Nå var det vår tur. Det er veldig kjekt. Vi ser på det som en stor inspirasjon for arbeidet med å videreutvikle Slettvoll, sier Kristine Landmark.

– Hva er nøkkelen for å kunne drive og videreutvikle en bedrift som Slettvoll Møbler?

– Det er klart at vi må ha flinke folk. Alt henger på at vi klarer å få tak i de rette folka med den rette kompetansen. Og så krever det vilje og stå-på-humør for det er noen motbakker og hindringer i vegen, sier Landmark

Store forandringer

Kristine Landmark kan fortelle at Slettvoll Møbler har gått gjennom store forandringer det siste året.

– Vi har gjennomført en stor ombygging på fabrikken vår der vi snudde opp ned på layout'en og alle arbeidsprosessene i fabrikken for å kunne lage et dobbelt så stor volum. Samtidig fornyet vi butikken vår i Skodje og flyttet butikken vår i Stockholm til større lokaler. Så totalt snakker vi om investeringer på rundt 10-12 millioner kroner på disse prosjektene, sier Kristine Landmark.