Joshua Gatt tilbake

Moldespilleren Joshua Gatt har vært ute med skade i over 20 måneder. Nå er han friskmeldt.

Gatt

Joshua Gatt er tilbake fra et langvarig skademareritt.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Amerikaneren ble hentet til Molde av Ole Gunnar Solskjær foran 2011-sesongen, og har to seriemesterkap og et cupgull med klubben. Han er blant annet kjent for sin ekstreme hurtighet, men korsbåndskader i kneet har gjort Gatt utilgjengelig for Molde i lang tid. Nå melder han selv på twitter at etter 20 måneder og 20 dager så har det medisinske apparatet gitt han klarsignal.

Tilbake for godt

Han skriver videre at det har vært en lang kamp for å komme tilbake, men at han nå er tilbake på banen for godt.

Molde sin medisinske koordinator, Lars Håvard Sæbø, sier at Gatt nå kan trene for fullt sammen med de andre spillerne. Dersom alt går det som det skal, vil han være på banen igjen mot slutten av mai, sier Sæbø.

Molde sin sesongoppkjøring ble preget av skader på både Fredrik Gulbrandsen og Mushaga Bakenga, men nå får de altså tilbake en spiller fra et langvarig skademareritt.

Joshua Gatt skade

Joshua Gatt har vært plaget med skader i sin Molde-karriere.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Siste video/lyd

Jegarar i i Møre og Romsdal seier sal av skog øydelegg for jakt i distrikta. Statskog har snart selt all skog i Møre og Romsdal til private.
Så skal det handle om den omdiskuterte selfangsten. I Tjørvåg i Herøy ligg det einaste mottaket av sel i landet, og næringa har i mange år vore inne i ei laber utvikling. Men eigarane har likevel tru på framtida....
Legevakta i Ålesund flytta i dag inn i nye lokaler berre eit steinkast unnna dei gamle. Frå no av kan pasientar bli lagt inn for observasjon og behandling.