NRK Meny

Joshua Gatt tilbake

Moldespilleren Joshua Gatt har vært ute med skade i over 20 måneder. Nå er han friskmeldt.

Gatt

Joshua Gatt er tilbake fra et langvarig skademareritt.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Artikkelen er mer enn to år gammel.

Amerikaneren ble hentet til Molde av Ole Gunnar Solskjær foran 2011-sesongen, og har to seriemesterkap og et cupgull med klubben. Han er blant annet kjent for sin ekstreme hurtighet, men korsbåndskader i kneet har gjort Gatt utilgjengelig for Molde i lang tid. Nå melder han selv på twitter at etter 20 måneder og 20 dager så har det medisinske apparatet gitt han klarsignal.

Tilbake for godt

Han skriver videre at det har vært en lang kamp for å komme tilbake, men at han nå er tilbake på banen for godt.

Molde sin medisinske koordinator, Lars Håvard Sæbø, sier at Gatt nå kan trene for fullt sammen med de andre spillerne. Dersom alt går det som det skal, vil han være på banen igjen mot slutten av mai, sier Sæbø.

Molde sin sesongoppkjøring ble preget av skader på både Fredrik Gulbrandsen og Mushaga Bakenga, men nå får de altså tilbake en spiller fra et langvarig skademareritt.

Joshua Gatt skade

Joshua Gatt har vært plaget med skader i sin Molde-karriere.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Siste video/lyd

Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.
Dei fleste har meir enn nok med å SJÅ utfor kanten på den hundre meter høge Zakariasdammen i Tafjorden på Sunnmøre.
Men det finst folk som vil betale for å få seg ein luftig tur. Og frå neste veke av kan dei gjere akkurat dét...
Fiskesperra som skal redde den nasjonale lakseelva Driva, blir slakta av ekspertar på behandling av gyrosmitte. Miljødirektoratet er ansvarleg for prosjektet til seksti millionar kroner. Dei meiner det trengst berre små justeringar.