NRK Meny
Normal

Riise kritiserer Sterling: – De fortjener mye bedre

Både John Arne Riise og Steven Gerrard raser mot Raheem Sterling og hans oppførsel. Unggutten ønsker seg vekk fra klubben og har latt være å møte på trening.

John Arne Riise og Steven Gerrard

KLUBBLEGENDER: Både John Arne Riise og Steven Gerrard er sterkt kritiske til Raheem Sterlings oppførsel.

Foto: JON SUPER / AP

Raheem Sterling gjør alt for å komme seg bort fra Liverpool. Angriperen meldte seg syk og droppet to treninger denne uka før han dukket opp igjen fredag.

Han ønsker heller ikke å være med på Liverpools sommerturné. Den har avreise søndag.

Nå får 20-åringen kritikk fra tidligere Liverpool-helter. Deriblant John Arne Riise:

Laster Twitter-innhold

Riise skriver at Sterling takler situasjonen på helt feil måte og mener at klubben, supporterne, lagkameratene og manager Brendan Rodgers fortjener langt bedre.

Sterling signaliserte mot slutten av forrige sesong at han ønsket seg vekk fra Anfield. Liverpool skal ha avslått et bud fra Manchester City på cirka 470 millioner kroner.

Tydelig irritert Gerrard

Steven Gerrard

SIGNERT: Steven Gerrard ble tidligere denne uka presentert som ny LA Galaxy-spiller.

Foto: Damian Dovarganes / Ap

BBC har snakket med Gerrard i Los Angeles der han forbereder sin USA-debut. Gerrard ga seg i Liverpool etter forrige sesong, og er blant spillerne som har høyest status i klubbhistorien.

Ungguttens oppførsel opprører Liverpool-legenden.

– Ser du for deg Sterling som Liverpool-spiller kommende sesong?

– Nei.

– Som Liverpool-fan er jeg veldig, veldig skuffet over den avgjørelsen. Jeg skulle elsket å si hva jeg egentlig mener om denne saken, men jeg vet at det ville skape store overskrifter.

– Du nevnte Raheem i ditt første spørsmål og så Jordan Henderson i det neste. De er i hver sin ende av skalaen. Jordan er profesjonell, lojal og har underskrevet en ny kontrakt, sier Gerrard.