Poengdeling på Hønefoss

Det ble uavgjort 1-1 mellom Molde og Hønefoss i Hønefoss søndag kveld.

Hønefoss skåret først, mens Daniel Berg Hestad utlignet for Molde i andre omgang.

Hønefoss tok ledeselen da Paul Obiefule skåret for Hønefoss ledelsen hjørnespark tidlig i første omgang.

Hønefoss - Molde

Hønefoss-spillerne jubler over skåringen mot Molde.

Kampfakta:

Eliteserien fotball menn søndag:
Hønefoss Molde 1-1 (1-0)
3497 tilskuere

Mål: 1-0 Paul Obiefule (3), 1-1 Daniel Berg Hestad (81).

Byfuglien Davy Claude Angan (Kenneth Di Vita Jensen fra 89.),
Kamal Saaliti (Alexsander Dimitrijev fra 57.).

Molde (4-3-3): Jan Kjell Larsen Kristoffer Paulsen Vatshaug,
Christian Steen (Kristian Strandhagen fra 80.), Vegard Forren,
Knut Olav Rindarøy (Magne Simonsen fra 46.) Thomas Holm,
Daniel Berg Hestad, Magne Hoseth Mattias Mostrom, Bjorn
Runstrom (Aksel Berget Skjølsvik fra 76.), Emil Johansson.

Skader

Både Hønefoss og Molde måtte bytte ut to av sine mest sentrale spillere før annen omgang. Knut Olav Rindarøy fikk en smell like før pause, mens Erik Hagen fikk kjenning med hofteskaden og valgte å gi seg etter 45 minutter.

Det var søndag kveld usikkert om de to forsvarskjempene er klare til neste serierunde, hvor Hønefoss møter Vålerenga borte onsdag og Molde skal ut i
lokalderby hjemme mot Aalesund torsdag.

Molde presset

Annen omgang ble preget av mye spill mot hjemmelagets mål. Molde jaktet knallhardt for å komme a jour, men vertene forsvarte seg mesterlig helt til det var spilt 80 minutter. Da kom Mattias Mostrom seg fri helt nede på dødlinjen og fikk slått ut i feltet til Daniel Berg Hestad, som kunne styre ballen ned i keepers
lengste hjørne.

Djiby Fall ute

Moldes Baye Djiby Fall under eliteseriekampen mellom Odd Grenland og Molde

Baye Djiby Fall under eliteseriekampen mellom Odd grenland og Molde.

Moldes spiss, Baye Djiby Fall var blitt skadet på trening. Nå sto han over bortekampen mot Hønefoss.

Angriperen fikk en vridning i kneet på trening denne uka, og på lrdagens MFK-trening ble det bestemt at han må stå over kampen.

Baye Djiby Fall har spilt i alle kampene i toppdivisjonen til nå i år, men har vært byttet ut mot slutten av noen av kampene.

Molde har ikke vunnet borte til nå i år. Hønefoss har ligeså heller ikke vunnet hjemme.

Hønefoss er nye på øverste nivå, så det er første gang Molde og Hønefoss møtes i denne ligaen. De møttes derimot i divisjonen under i 2007. Da vant Molde 3-0 på Hønefoss.

Hør referat fra kampen på nettradio her.

Ben Amos på benken

Molde stiller med dette laget: Larsen, Vatshaug, Steen, Forren, Rindarøy - Hoseth, Berg Hestad, Holm - Runström, Moström, Johansson.

På benken: Amos, Meidell, Simonsen, Skjølsvik, Strandhagen, Markeng