NRK Meny
Normal

Også Severin sin navnebror har fått frierbrev

Det er ikke bare Severin Rønes som har fått frierbrev etter at han dukket opp igjen på TV-skjermen. Også en navnebror har fått henvendelser.

Severin Rønes

Etter at Severin sin kjæreste ble introdusert i tv-programmet har det blitt slutt på frierbrev til eneboeren på Røneset.

Foto: Hans-Olav Landsverk / NRK

– Jeg har blitt invitert på fiske, mange takker for flotte program, og så har det jo selvsagt vært noen som har ønsket litt mer enn å bare diskutere programmet – både kvinner og menn, humrer Severin Rønes.

Du må gjerne komme til Oslo på besøk. Klem

Mannlig beundrer i Oslo

Overstrømt av frierbrev

Severin Rønes ble først kjent for publikum da han var med i Oddgeir Bruasets tv-serie «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu». Etter programmet i 2009 ble eneboeren overstrømt av frierbrev.

– Oddgeir fridde jo nesten på mine vegne, ler Severin.

Folk fra hele landet ville prate med den nye kjendisen. Frierbreva kom i hopetall. Denne gangen har han også mottatt mange henvendelser.

Navnebrødre har også fått henvendelser

Men det er ikke bare Severin Rønes som har mottatt telefoner. Det har også navnebror Severin Hovde fått. Han ble oppringt av ei 80 år gammel dame.

– Det var veldig artig for hun ringte og la igjen beskjed der hun presiserte hvor gammel hun var, og at hun gjerne ville prate med Severin fordi hun selv hadde vokst opp på gård.

Hovde synes det var dumt at den eldre damen ikke skulle få svar så han ringte henne opp igjen og fortalte at hun hadde kommet frem til feil Severin.

– Jeg pratet med henne i ti minutter. Hun var veldig koselig og ville fortelle at hun likte programmet så godt, smiler Hovde.

Hovde fikk også SMS fra en mann på Østlandet som syntes han var en veldig sjarmerende kar.

– Den sendte jeg videre til Severin Rønes, men han sendte den tilbake og sa at den sikkert ikke var feilsendt, men faktisk skulle til meg, ler Hovde som kjenner eneboeren på Røneset fra før.

Kan ikke svare alle

Da han var med på programmet til Bruaset prøvde Severin Rønes å svare på alle henvendelser han fikk. Denne gangen har han valgt å ikke svare alle.

– Det er litt vanskelig. Dersom jeg skulle ha pratet med alle hadde jeg ikke fått tid til å jobbe. Men jeg setter stor pris på alle de hyggelige henvendelsene jeg har fått, sier han.

Stille siden kjæresten ble introdusert

Severin Rønes og Jelena Walstrøm

Severin Rønes og Jelena Aurora Mensah har vært sammen i ti måneder og møttes på Røneset.

Foto: Hans-Olav Landsverk / NRK

I episode sju av programmet ble Severin sin kjæreste Jelena Aurora Mensah for første gang introdusert for seerne. Da stoppet også henvendelsene opp.

– Etter at det ble kjent at jeg har kjæreste har jeg ikke fått et eneste ett. Jeg tror hun er fornøyd med det, sier Severin spøkefullt.