NRK Meny
Normal

Nå kan Hødd være avhengig av seier mot Brann

Hødds spillere, støtteapparat og supportere må bite negler helt til siste serierunde er spilt. Etter 1-1 på Høddvoll mot Strømmen søndag er det ingen avklaring i kampen om playoffplassene.

hødd strømmen

SOLSKINN: Hødd møtte Strømmen på Høddvoll søndag ettermiddag.

Foto: magnus gamlem

Laster innhold, vennligst vent..

1. divisjon er ligaen som aldri slutter å levere spenning og for Hødd sin del vil den leve helt til siste serierunde er ferdigspilt.

Da Strømmen gjestet Høddvoll søndag ettermiddag var spenningen, intensiteten og nervene til å ta å føle på og for hver gang speakeren annonserte resultater fra de andre pågående kampene økte den i takt.

Faktisk var Hødd både inne og ute av plassene som gir playoff flere ganger i løpet av kampen og etter at alle kampene denne runden er ferdigspilt innehar sunnmøringene den siste plassen som gir playoff til Eliteserien.

– Må tåle viktige kamper

– Vi kastet vekk muligheten til å ta tre poeng i dag. Vi kunne satt oss selv i en bedre posisjon med tanke på en playoffplass, men det makter ikke vi og det er selvfølgelig skuffende, sier trener Sindre Eid.

Han mener at spillerne kan ha vært preget av anledningen.

– Det kan se litt ut som at vi var preget av at det var en viktig kamp. Skal du være med i dette gamet må du tåle å spille viktige kamper, men vi klarer ikke helt å få rytmen og få sluppet oss løs, sier han.

Eid har likevel troen på at han mannskap kan gjøre den nødvendige jobben i Bergen kommende serierunde.

– Nå må vi til Bergen og vinne, og det er fullt mulig. Denne gjengen er i stand til det meste, mener treneren.

Tidlig Strømmen scoring

Det var Strømmen som kom best i gang da Eirik Schulze sendte bortelaget i føringen allerede etter syv minutter ble det stille på Høddvoll.

Bortsett fra trener Sindre Eid som pisket sitt mannskap i aksjon igjen og krevde bedre prestasjoner.

Svaret fikk han 13 minutter senere.

Karl Joakim Wrele fikk headet en corner på mål og keeperen måtte gi retur. Samme mann banket da ballen mot mål og en styring fra spiss Magnus Myklebust sørget for at det ble balanse i regnskapet.

Det til store protester fra Strømmens spillere og støtteapparat, som mente Myklebust sto i offside.

Falch ble årets spiller

Hødd klarte egentlig aldri å sette Strømmen under et stort press. Viljen var der, men laget evnet ikke å konvertere sjansene til scoringer.

Jerv vant 3-0 borte mot Bærum og klatrer opp på plassen over Hødd. Samtidig tapte Sandnes Ulf mot serieleder Sogndal. Det fører til at Hødd beholder sjetteplassen etter dagens kamper, altså den siste plassen som gir playoff.

I siste serierunde skal Hødd til Bergen og møte Brann. Det kan være en kamp de må vinne for å sikre playoffplass.

Før kampstart ble keeper Aslak Falch kåret til årets spiller av Blåsarane - Hødds supportergruppe.

Laster innhold, vennligst vent..