Lange køer etter ulykke
Foto: tipser

Møteulykke ved Kvalnestunnelen

Oppsummert

To personer er fraktet til sykehus med ambulansehelikopter etter en møteulykke på fylkesveg 61 i Ulstein kommune mandag 29. juni. Ulykken skjedde mellom Kvalnestunnelen og Garneskrysset.

  • – Kom over i motsatt kjørefelt

    De to førerne som ble fraktet til sykehus med ambulansehelikopter etter ulykken i Ulstein mandag ettermiddag er ikke alvorlig skadet, opplyser operasjonsleder Arild Reite. Politiet har hatt snakket med begge i kveld. – De har forklart at en av bilene kom over i motsatt kjørefelt. Hva som var årsaken til dette må den videre undersøkelse vise, sier Reite. De tekniske undersøkelse på ulykkesstedet er ferdig og bilberging pågår. Veien skal åpnes igjen innen kort tid.

  • Fv61 stengt fram til kl. 20.00

    Fylkesvei 61 ved Kvalnestunnelen i Ulstein vil være stengt fram til ca. klokka åtte mandag kveld, fordi det skal gjøres tekniske undersøkelser etter møteulykken ved, skriver politiet på Twitter. Det er ingen gode, lokale omkjøringsmuligheter, da den kommunale veien gjennom Ringstaddalen ikke er beregnet for mye trafikk. Statens vegvesen ber bilistene vente.