NRK Meny
Martin Helseth
Foto: Remi Sagen / NRK

Martin Helseth

 • Tredjeplass til Helseth & Co

  Norges dobbeltfireri roing, med Martin Helseth, Erik Solbakken, Jan Helvig og Olaf Tufte, tok tredjeplassen i A-finalen i verdenscupen søndag. Kvartetten lå bakpå i starten, og halvveis hadde de bare avansert opp til femteplass. Men etter 1500 meter lå den norske båten som nummer tre i feltet, og Tufte og co. klarte å holde på pallplassen.

  Dobbeltfireren med Martin Helseth, Erik Solbakken, Oscar Stabe Helvig og Olaf Tufte
  Foto: Balint Czucz
 • Helseth finaleklar

  Norges dobbeltfirer med Martin Helseth, Erik Solbakken, Jan Helvig og Olaf Tufte er finaleklar i verdenscupen i roing i Beograd. Kvartetten gjorde jobben og vant oppsamlingsheatet med grei margin. De to beste båtene tok seg til søndagens A-finale. Tufte og co. var nest best etter 500 meter, men derfra og ut var de i ledelsen foran den russiske båten.

  Martin Helseth
  Foto: Remi Sagen / NRK
 • 3. plass til dobbeltfireren

  Den norske dobbeltfireren endte på 3. plass og noterte seg ny norsk offisiell bestetid på 2000 m med tiden 05:39,42, under verdenscupen i Polen søndag.

  Martin Helseth, Erik Solbakken, Oscar Helvig og Nils Jakob Hoff.

  Nils Jakob Hoff
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Ny norsk bestetid

  Den norske dobbeltfireren tok bronse i finalen under World Cup Rowing II i Poznan. Martin Helseth fra Ålesund satt i båten som noterte ny norsk offisiell bestetid på 2 000 meter, med tiden 05.39,42.

  Martin Helseth
  Foto: Remi Sagen / NRK