NRK Meny
Normal

Mann raserte egen leilighet under fest i Ørsta

Det har vært flere tilfeller av fyll og bråk i Møre og Romsdal natt til søndag. I Ålesund førte en gammel konflikt mellom to menn til en biljakt.

POLITI
Foto: KYRRE LIEN / SCANPIX

I Ørsta havnet en mann i arresten etter å ha rasert sin egen leilighet under en fest. Mannen var beruset. De andre festdeltakerne ble skremt. Mannen vil bli anmeldt for episoden.

I Ålesund sentrum ble en mann i 20-årene satt i arresten for å ha laget bråk på et utested. På et annet utsted i Ålesund ble en mann slått til av en annen gjest. Begge var beruset.

I Volda le to menn i 20-årene bortvist fra en båt i sentrum etter å ha nektet å gå til tross for at festen var over.

Leteaksjon i Gjemnes

I Gjemnes ble det satt i gang en leteaksjon etter en mann i 40-årene som forsvant fra en fest ved 0245-tiden. Mannen ble funnet halvannen time senere. Mannen var noe nedkjølt da han ble funnet.

I Kristiansund ble en mann i 70-årene funnet beruset i en snøfonn i Kristiansund. Mannen ble hjulpet hjem, opplyser politiet.

I Kristiansund ble en mann i 20-årene satt i arresten, mistenkt for å ha slått samboerenn sin. Mannen var beruset. Det er ikke meldt om større skader.

Biljakt i Ålesund

I Ålesund endte en tidligere konflikt mellom to personer i 20-årene i en privat biljakt natt til søndag.

– En bil kjørte inn i en annen, bilføreren ble redd og stakk av. Den andre kjørte etter mot Moa. Etter hva vi forstår så ligger det en gammel konflikt bak dette. Begge har fått beslaglagt førerkortet, sier operasjonsleder Kenneth Sætre i Møre og Romsdal politidistrikt.

I Stranda er en bilfører anmeldt for uaktsom kjøring etter å å ha kjørt utfor vegen. Bilføreren kom uskadd fra utforkjøringen.

I Kristiansund er en mann i slutten av ten-årene anmeldt for uvettig kjøring i sentrum.

Røykmaskin utløste brannalarm

Politi- og brannmannskaper rykket ut til Festiviteten i Kristiansund lørdag kveld etter at brannalarmen gikk. Alarmen ble utløst av en røykmaskin på scenen.

Lørdag kveld har det vært flere farts- og promillekontroller i Møre og Romsdal. I Eidsvåg i Nesset mistet to bilister førerkortet i en UP-kontroll i 50-sona.