NRK Meny

Målbonanza i KBK-tap: – Resultat betyr ingenting

Kristiansund tapte hele 7-3 mot eliteseriemester Rosenborg. Trener Christian Michelsen er fornøyd med stallen, men sier at det kan bli aktuelt å låne noen fra Kristiansund-patriot og Molde-trener, Ole Gunnar Solskjær.

Christian Michelsen

TRENER: Christian Michelsen er Kristiansunds trener. Lørdag spilte de kamp mot Rosenborg i Trondheim.

Foto: Roar Halten
gamlem
Journalist

Artikkelen er mer enn ett år gammel.

Kåre Ingebrigtsen

TRENER: Kåre Ingebrigtsen ledet Rosenborg til seier over KBK.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Legger man mye vekt på resultatene fra treningskampene så langt i vinter, er det ting som tyder på at Kristiansund Ballklubb er i god form før den nye sesongen.

Først ble Molde slått 1-0, og deretter var det en annen nabo fra fylket som fikk gjennomgå. Hødd ble slått 2–1 i Ulsteinvik.

Lørdag fikk de det tøffere i en sjeldent målrik kamp mot eliteseriemester Rosenborg i Abrahallen i Sør-Trøndelag. KBK scoret tre, men slapp til gjengjeld inn hele sju mål.

– Det ble en målrik affære, konstaterer Kristiansund-trener, Christian Michelsen.

– Vi har mye å lære, og Rosenborg er et godt lag. Men vi gjør en god førsteomgang og er en ambisiøs gjeng. Vi har ting å jobbe med, og vet godt at ingenting kommer av seg selv, legger han til.

– Solskjær er Kristiansund-patriot

Det er fortsatt tidlig på året og en rekke treningskamper gjenstår før seriestart mot Mjøndalen 4. april.

Derfor legger ikke Michelsen så mye vekt på det som skjer nå, men har fokus på å utvikle laget videre til det virkelig gjelder.

– Resultat betyr ingenting nå og i alle treningskampene har det vært forskjellige scenarioer, mener treneren.

Så langt i overgangsvinduet har KBK hentet Jean Alessane Mendy og Kamer Qaka, og Michelsen regner ikke med at det kommer mange flere før seriestart.

– Vi har ikke så mye penger, men er dialog med Molde. Ole Gunnar er jo Kristiansund-patriot, så vi får se om de har noen å slippe når de har satt stallen sin. Vi er uansett godt fornøyd med det vi har fra før, forteller han.

Siste video/lyd

Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.
Dei fleste har meir enn nok med å SJÅ utfor kanten på den hundre meter høge Zakariasdammen i Tafjorden på Sunnmøre.
Men det finst folk som vil betale for å få seg ein luftig tur. Og frå neste veke av kan dei gjere akkurat dét...
Fiskesperra som skal redde den nasjonale lakseelva Driva, blir slakta av ekspertar på behandling av gyrosmitte. Miljødirektoratet er ansvarleg for prosjektet til seksti millionar kroner. Dei meiner det trengst berre små justeringar.