Hopp til innhold
Klassequizen
Foto: NRK

Klassequizen i Møre og Romsdal 2018

Oppsummert

Klassequizen er NRKs nasjonale kunnskapskonkurranse for 10. klasse. Fylkesvinnere fra Møre og Romsdal kan du se i landsfinalen på NRK1 lørdager kl 19.55. Halsa barne- og ungdomsskole er med i programmet 14. april og Ytre Herøy ungdomsskule 5. mai.

  • Klar for landsfinalen

    I kveld klokka 19.55 kan du sjå Halsa barne- og ungdomsskule i den første av fem landsfinalen i Klassequizen. Dei tre elevane Anders Åsgård, Ragnhild Otnes og Jøri Vatten, som representerer Halsa, trur det blir vanskeleg å vinne, men håper sjølvsagt at dei gjer det. – Vi får prøve å svare rett på spørsmåla, og ikkje tenke så mykje på alt det andre som skjer rundt, seier Anders Åsgård. Sendinga kan du sjå på NRK1 klokka 19.55.

    Sesongpremiere! Landets beste 10.klassinger møtes til kunnskapskonkurranse. Etter innledende runder på radio i alle landets fylker, er nå 36 lag klare for å møte nye utfordringer i Oslo. Lagene skal igjennom en rekke kategorier om mange ulike tema, i fire innledende runder, før vi får finalen 12.mai. Ungdom fra hele landet møtes til kunnskapsdyst og imponerer med kunnskapene sine. Programleder er Selda Ekiz. Sesong 8 (1:5)