NRK Meny
Normal

Kristiansund BK senket Aalesund

Men ny hovedtrener har de effektive KBK-spillerne fortsatt ikke fått.

Effektive KBK-spisser

Mye moro å diskutere for KBK-spissene etter treningskampen i Ålesund.

Foto: Allan Rune Eikrem / NRK

Kristiansund BK tok pause fra trenerjakten. Den benyttet de til å slå Aalesund 4-2 i fredagens treningskamp i Ålesund.

Klubben har ennå ikke funnet en erstatter for suksesstrener Geir Bakke som nylig forlot klubben for å bli førstelagstrener under Tor Ole Skullerud i Molde. Assistenttrener Ole Olsen og sportslig leder Christian Michelsen styrer i mellomtiden klubbens beste menn, og det gjør de godt.

Fredag kveld styrte de troppene inn til seier i et målrikt oppgjør mot Jan Jönssons eliteserieelever i Aalesund.

Ole Olsen

Ole Olsen

Foto: Allan Rune Eikrem / NRK

Ikke aktuell

To mål av Jean Alessane Mendy og ett hver av Jan Helbrendt Tømmernes og Liridon Kallura var rikelig for å beseire sunnmøringene, der Roope Riski og Tor Hogne Aarøy ble målscorere.

– Vi er veldig godt fornøyde. Vi gjennomførte en god kamp, skapte mye offensivt og ga ikke bort så mange sjanser. Så er vi underdog mot Aalesund, og synes det er artig å møte gode lag. Når vi da er i hundre og de kanskje senker seg noen få prosenter blir det ikke så stor forskjell, sier Ole Olsen til NRK.

Han håper en ny hovedtrener snart er på plass. Selv bare humrer han av tanken på å skulle ta jobben selv.

– Det er ikke aktuelt. Det er 20 år for sent det, fastslår Olsen.

Christian Michelsen tror ikke klubben er så langt unna en løsning på trenerspørsmålet.

– Vi nærmer oss, men vi stresser ikke. Vår prioritet er å finne riktig mann. Det har vi jobbet med og vært grundige i kartleggingen. Vi ser likevel at tidspunktet kan være litt ugunstig for oss på grunn av kontrakter i andre klubber, men det er mange gode kandidater. Vi skal helt sikkert finne en veldig god mann for oss.

Jakter det beste

– Vi har hårete mål for vi vil ha den beste, samtidig må vi stikke fingeren i jorda. Vi trenger en som er motivert og 110 prosent klar for å gjøre en god jobb og videreutvikle det fundamentet vi har startet på nå, sier Michelsen.

Christian Michelsen

Christian Michelsen

Foto: Allan Rune Eikrem / NRK

Nå gjør de jobben og holder det hele igang til en ny trener er på plass. Så langt har det gått veldig bra. Seieren over Aalesund fulgte opp en fin 2-2-kamp mot Rosenborg i forrige treningskamp.