Her skal Anja Weløy Aarseth bisettes

Tirsdag klokken 15 skal kapellan Gunn-Frøydis Unneland lede bisettelsen i Storetveit kirke i Bergen.

Storetveit kirke

Anja Weløy Aarseth bisettes tirsdag 10. september klokken 15.00 i Storetveit kirke i Bergen. Bisettelsen ledes av kapellan Gunn-Frøydis Unneland.

Foto: Tor-Egil Farestveit / Wikimedia

Den drepte shipping-studenten Anja Weløy Aarseth (21) bisettes kommende tirsdag klokken 15 i Storetveit kirke i Bergen.

Kirkebygget har plass til 600 personer, det er forventet at mange møter opp for å følge den døde til graven, det forteller soknepresten i Bønes menighet, Gunn Kongsvik til NRK.

– Alle som ønsker er velkommen til å følge bisettelsen, sier hun og legger til at familien til Weløy Aarseth har kommet med noen ønsker i forbindelse med bisettelsen.

Familiens ønsker dreier seg om fotografering og video-opptak.

Anja Weløy Aarseth

Anja Weløy Aarseth bisettes tirsdag klokken 15.00 og alle som ønskes velkommen til å delta, det formidler sokneprest Gunn Kongsvik.

Foto: Privat

– De ønsker at det ikke fotograferes eller filmes inne i kirkebygget under bisettelsen og heller ikke før bisettelsen starter, sier Kongsvik.

Stopper all transport


Daglig leder for Ålesund Taxi, John Breivik, forteller til NRK, at drapet har preget de ansatte så sterkt den siste tiden, at de vil stanse alle kjøretøy klokka 15 på tirsdag.

- Ålesund Taxi, Nettbuss og Ring Taxi vil alle stanse sine kjøretøy mellom klokka 15.00 og 15.01 og jeg ønsker alle trafikanter velkommen til å delta i denne markeringen, skriver Breivik i en pressemelding.