NRK Meny
Normal

AaFK fansen heier på 5.divisjon

Årsak: Kjetil Rekdal spiller.

Fiksdal/Rekdal Ballklubb

Har dette laget 5.divisjons største fanklubb? Se på spilleren bak til venstre og kanskje forstår du hvorfor AaFK Stormen støtter Fiksdal/Rekdal.

Foto: Fiksdal/Rekdal Ballklubb

- Så høyt verdsetter AaFK-supporterne Rekdal, at de reiser for å heie på ham, forteller Jostein Hjeldnes i supporterklubben Stormen.

Barndomsklubben

Fredag kveld kan fotballaget Fiksdal/Rekdal i 5. divisjon vente seg solid støtte fra publikum når erkefienden Tomrefjord kommer på besøk.

Den stormende begeistringen AaFK sin supporterklubb viser for 5.divisjonslaget kommer av at Aalesunds-trener Kjetil Rekdal spiller for barndomsklubben sin.

- For det første er det en fotballkamp, for det andre er det fredag og for det tredje er verdens beste trener der, sier Hjeldnes.

- Å støtte Rekdal når han faktisk har tenkt å spille fotball også er bare en deilig start på helga.

Glad for støtte

Kjetil Rekdal.

AaFK trener og Fiksdal/Rekdal spiller Kjetil Rekdal er glad for all støtte under kampen.

Foto: Tore Ellingseter, NRK Møre og Romsdal

- Jeg synes det er utrolig kjekt og håper flest mulig kommer, sier Aalesundstrener og Fiskdal/Rekdal-spiller Kjetil Rekdal.

Han regner med godt oppmøte når erkefienden kommer fredag kveld.

- Vi har en fin nabofeide gående, på et anstending nivå da selvfølgelig, sier han, men kan ikke love seier.

I tidligere sesonger har Tomrefjord vist seg å være en tøff motstander.

- Jeg kan ikke huske sist vi slo dem, men vi var nært på i fjor. Det var 1 - 0 til oss til langt på overtid, men da utlignet Tomrefjord. Vi har et bedre lag i år så jeg tror vi har en bedre sjanse til å slå dem, sier Rekdal.