Wok med svin

Arve Serigstad velger svinekoteletter fremfor ferdig strimlet svinekjøtt. Svinekotelettene er mye billigere. Du får godt betalt for å skjære vekk beinet og strimle kjøttet selv.

Foto: Mari Rollag Evensen / NRK

Wok med svin

Gulrøtter, epler, vårløk og fennikel sammen med svinekjøtt og woksaus er et eksempel på god og billig middag fra hjemmekokken Arve Serigstad.

Slik gjør du

Kutt grønnsaker i tynne strimler. Stek dem forsiktig i woken – de skal ha tyggemotstand. Ta dem ut.

Finhakk ingefær og løk. Ha det i den varme woken.

Stek det strimlede kjøttet.

Bland ingrediensene til sausen, gi den et oppkok, smak til.

Bland grønnsakene med kjøttet. Ha sausen over. Server med ris eller nudler.

Tips

Flere tips til enkel og billig middag fra Arve Serigstad: Slik lager du middag fra 8 kr./person

Oppskrift:

Oppskrift:

Kilde: Arve Serigstad