Slik gjør du
Ovnsbakt brosme
Rør ut salt i vannet, og la fiskestykkene ligge i saltlaken i 15 - 20 minutter. Hell av vannet. Ha fiskestykkene på et kjøkkenhåndkle, og la dem få renne av seg.
Ha litt olje i en ildfast form, legg fisken i og ha på sitronpepper. Bakes i ovn på 180 grader i 10 minutter.
Blomkålpuré
Ha grovkuttet blomkål og sellerirot i en kjele, og kok dem møre. Hell av vannet. Ha smør og fløte i en blender først, før du har oppi blomkål og sellerirot. Kjør til ønsket konsistens, og smak til med kajennepepper, sitronpepper og sitronsaft.
Eplesalat
Kutt eple og løk i strimler. Vend inn i crème fraîche og karri.
Tips
Som ekstra garnityr kan du skjære noen strimler av stangselleri, legge dem i kaldt vann og sette i kjøleskapet en time. Da vil den krølle seg og bli dekorativ.