Anne Lindmo sverger til filterkaffe, og serverer gjerne et stykke bjørnebrød til. Denne energibomba av et bakverk er smakfull og saftig, og det perfekte drivstoffet på krevende turetapper.
Med sekken full av godsaker og blir det frilufts-taco. Her kan ingrediensene varieres etter smak og behag.
Anne Lindmo elsker å dra på tur. Når hun har turfølge serveres både enkel og fin turmat. Her får du oppskriftene.
Etter en strevsom dag på tur smaker det godt med en enkel og næringsrik middag. Anne Lindmo serverer hjemmelaget sveitsisk pai med tilbehør.
Lasagne er supert på tur. Lag den i passe porsjoner, en til hver og varm den opp på primusen eller ved bålet. En søt avslutning på måltidet er lefse eller kake.
Anne Lindmo serverer kylling som er forberedt hjemme. Den serveres med safranris som kokes på primusen. Persisk mat til en turkamerat med foreldre fra Iran.
Start med avokadotoast, det stiller den verste sulten i en fei. Så kan biff og poteter ta litt lenger tid. Måltidet avsluttes med italienske småkaker som tåler en trøkk.
Lag flere små retter når du er på tur. Noe som går fort og noe som tar litt lenger tid. Anne Lindmo serverer druer og burrata, pastaputer, pølse, ost og kjeks.