Slik gjør du
Før du drar
Lag lasagne i små folieformer, gjerne en til hver av turkameratene. (Se oppskrift lenger nede.)
Pakk salaten i en solid plastboks.
Lag dressing i en liten flaske.
Ta opp kake eller kling fra fryseren.
NB! Skal du være flere dager på tur kan denne middagen være frossen når turen starter, og være klar til å spises på dag to eller tre. Holdbarhet avhenger av årstid og temperatur.
På tur
Anne Lindmo har med kling, lefse fra Vinje for å glede Odd Nordstoga.
Foto: Fra TV-serien «Frifot» / NRKVarm lasagne i vannbad i stekepanna eller på indirekte varme over bålet.
Riv salaten i plastboksen, hell over dressingen.
Pakk opp kaka, gi den eventuelt en liten oppvarming på svak varme, hvis den er enda bedre i lun utgave.
Tips
Spellemann Odd Nordstoga er den perfekte makker når Anne vil teste kombinasjonsøvelsen SUP-brett, beversafari og fisketur.
Kilde: Anne Lindmo i TV-serien «Frifot»/NRK