Slik gjør du
Røde druer med burrata
Før du drar
Druene er marinert og varmet opp før osten legges på toppen.
Foto: Fra TV-serien «Frifot» / NRKMariner druene i litt balsamicoeddik, timian, salt og pepper og legg dem i en pose eller plastboks.
På tur
Stek druene i panna til de er møre. De kan også grilles på små spyd over glørne i et bål. Plasser en burrata i midten av panna, send rundt og spis med gaffel.
Ferske pastaputer
Før du drar
Velg pastaputene du liker best. Her finnes en rekke varianter med ulikt fyll.
På tur
Ferske pastaputer kokes i saltet vann. Smaken kan løftes med trøffelsalt eller en skvett olivenolje med smak.
Salsiccia-pølse
Før du drar
Det finnes masse lokale slakterier som lager rågode pølser. Velg en kortreist favoritt!
På tur
Fersk Salsiccia-pølse stekes i 8 minutter på primus. Spises rett av panna.
En hel ost
Før du drar
Sprø kjeks dyppes i den rennende osten.
Foto: Fra TV-serien «Frifot» / NRKChaumes eller Mont d'Or er helt nydelig, en enkel Camembert er også bra. Alle typer hvitmuggost eller kittmodnet ost kan fungere.
På tur
Varm hel ost på bål eller primus på moderat varme. Når den er gjennomvarm og smeltet bruker du kjeks eller brødbiter til å dyppe i osten.
Tips
Anne forlater byen for å dra på tur! Men når hun og skuespiller Aksel Hennie legger ut på fjordkryssing i havkajakk, lurer tordenværet i horisonten.
Kilde: Anne Lindmo i TV-serien «Frifot»/NRK