Slik gjør du
Søtpotetpuré
Skrell søtpoteten og del den i små biter. Sett på en kjele med vann og kok til søtpotetene er møre (cirka 8-10 minutter). Ha de ferdigkokte søtpotet-terningene i en foodprosessor sammen med smør og melk. Kjør sammen. Spe eventuelt på med mer melk for ønsket konsistens.
Torsk
Del torsken i filetstykker. Kok opp vann og deretter skru av platen. Sett platen til side og ha i torsken og la den trekke i 7-15 minutter, avhengig av størrelse.
Salat
Skjær opp ingrediensene som er ønsket til en god salat. For eksempel salat, avokado, tomat og paprika.
Bacon
Skjær bacon i små biter og stek i en stekepanne med olje.
I forbindelse med VM i skiskyting i Oslo 2016 hadde matblogger og skiskytter Kristin Hjelstuen henta inn favorittoppskriftene til flere norske skiskyttere. Dette er favoritten til skiskytter Vetle Sjåstad Christiansen. Oppskriftsserien ble publisert de første ukene i mars 2016.