Slik gjør du
Begynn med sukkerlaken. Kok opp vannet med alle ingrediensene og ta til og med skallet fra pasjonsfruktene med. La alt koke i ca. 5 minutter og la det så stå og avkjøles.
Mascarponekrem
Begynn med å skille eggplommer og -hvite. Visp eggeplommene med 3 ss sukker til de er lyse og luftige. Hell i mascarponen og visp til en tykk og jevn røre. Visp hvitene til et hardt skum og tilsett 1 ss sukker og visp til en lett marengs. Vend hvitene forsiktig inn i mascarponekremen med en stor skje eller slikkepott.
Tiramisu med friske bær
Ta fram et fint serveringsfat og legg 9 savoiardikjeks ut på fatet. Hell litt av sukkerlaken over kjeksene, så de blir saftige. Legg på mascarponekrem og et lag friske bær. Legg på et nytt lag savoiardikjeks, hell på sukkerlake og fortsett med mascarponekrem og friske bær på toppen.
Server!